Ce trebuie să știi despre implantul dentar

Ce trebuie să știi despre implantul dentar

Implantul este o rădăcină dentară artificială inserată chirurgical în maxilar pentru a menține un dinte protetic sau o serie de dinți în poziție. Astfel, s-ar putea spune că implanturile funcționează în mod similar cu rădăcina naturală a dinților. Majoritatea oamenilor înțeleg prin termenul de „implant”, înlocuirea întregului dinte, dar implantul […] mai mult »

Alimente pe care le consumăm frecvent şi care pătează dinţii

Igiena orală corectă este, desigur, indispensabilă pentru menţinerea unui zâmbet alb, dar specialiştii mai au încă un sfat important: să avem grijă ce alimente includem în dietă deoarece unele dintre ele pot determina colorarea dinţilor. Doamna doctor Mihaela Dan, specialist ortodont în cadrul Clinicii Orto Implant Expert, ne spune care […] mai mult »

Terapia cu sânge propriu, tehnică de ultimă generaţie în stomatologie

În ultimii ani stomatologia modernă a făcut progrese uimitoare, oferind pacienţilor tehnologii inovatoare care permit tratarea a diferite afecţiuni într-un mod mai puţin dureros ca până acum, cu riscuri mai puţine şi asigurând un proces de vindecare mult mai rapid. Una dintre aceste inovaţii, care s-a remarcat prin folosirea factorilor […] mai mult »