Comunicate

O INIMĂ: Campania de reabilitare a Secției de Terapie Intensivă din Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului “Alessandrescu-Rusescu”, București

În dimineața zilei de 23 noiembrie 2017, mii de inimi au zburat deasupra capitalei pentru a marca startul campaniei O INIMĂ, de strângere de fonduri pentru reabilitarea secției de Terapie Intensivă a Spitalului pentru Copii Alessandrescu-Rusescu din București. O INIMĂ pentru Copii Cu 10 ani în urmă, viața unei fetițe […] mai mult »

Conferința IACB 2017-cel mai mare eveniment din România dedicat specialiștilor și părinților care trăiesc cu autismul zi de zi

Conferința Internațională IACB 2017, evenimentul dedicat familiilor și specialiștilor din domeniul autismului, s-a desfășurat în 27 – 29 octombrie la București, aducând împreună peste 400 de participanți, într-un loc și un cadru cald, plin de informații, de umanitate, înțelegere și resurse, atât pentru specialiștii cât și pentru părinții veniți la […] mai mult »

Doppelherz® system KOLLAGEN 11.000 PLUS pentru sãnãtatea şi mobilitatea articulațiilor

Colagenul, ca și componentă principală a țesutului conjunctiv, este cea mai abundentă proteină în organism, fiind cel mai bine valorificată în jurul vârstei de 20 de ani. Odată cu înaintarea în vârstă însă, producția de colagen din organismul nostru încetinește, ceea ce duce la pierderea elasticității pielii, dar și la […] mai mult »

Specialiști din Norvegia la Conferința Internațională de Autism

Astăzi, autismul înregistrează o creștere destul de alarmantă, astfel se estimează că într-o școală, la fiecare două clase, un elev este diagosticat cu tulburări de spectru autist. În aceste condiții, Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism organizează, în perioada 27 – 29 octombrie un eveniment dedicat autismului. Astfel, Conferința Internațională […] mai mult »

Atelier Yoga Kids. Mișcare, Jocuri și Dezvoltare Armonioasă pentru Copii

Yoga Kids este despre mișcare și jocuri, echilibru și încredere în sine. Copiii se distrează si se detensionează prin joacă, exerciții de respirație și mișcare. Activitatea fizică și implicarea copiilor în realizarea posturilor întăresc stima de sine și pe termen lung contribuie la sănătatea fizică și emoțională a acestora. Prin joacă […] mai mult »