Comunicate

Alătură-te British School of Bucharest pentru a face performanță! Mai ai timp până pe 23 ianuarie să aplici la programul de burse, de până la 100% din taxa de școlarizare

Mai sunt doar câteva zile până când elevii cu rezultate remarcabile pot aplica pentru bursele British School of Bucharest (BSB) și, astfel, să își mărească șansele de a descoperi excelența educației britanice. Ultima zi de înscrieri pentru bursele anului academic 2019 – 2020 este 23 ianuarie 2019. Fie că învață […] mai mult »

Bullying-ul interzis prin legea educaţiei

Senatul a votat, în unanimitate, modificarea Legii educaţiei naţionale nr.1/2011, care va defini, preveni şi interzice violența psihologică, adică bullying-ul, în spațiile destinate educației, precum şcolile şi grădiniţele. Demersurile Asociaţiei Părinţilor Isteţi şi Itsy Bitsy FM, coodonatori ai campaniei de prevenire a bullying-ului, încă din 2017, au fost sprijinite de […] mai mult »

Conferința gratuită: Școli fără bullying. Școala primară Kinderstar, Berceni, Ilfov

Fenomenul bullying ia din ce în ce mai multă amploare în școlile din România și de aceea, mamadeprofesie.ro se implică în organizarea conferinței gratuite „Școli fără bullying”, organizată în parteneriat cu Școala primară Kinderstar, Berceni, Ilfov. Tot mai adesea copiii sunt supuși tachinărilor colegilor de clasă sau școală, sunt îmbrânciți, […] mai mult »

Între 19 și 28 noiembrie, spectacole de animație și arte vizuale din toată lumea își dau întâlnire cu publicul român la Teatrul Țăndărică, în cadrul Festivalului Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls.

Festivalul Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls este organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul de Animație Țăndărică, în parteneriat cu UNIMA România și ASSITEJ România, în perioada 19-28 noiembrie 2018. ImPuls, cel mai important festival de teatru de animație din România, aduce publicului spectacor peste 70 de evenimente […] mai mult »

Festivalul Internațional de Film KINOdiseea și-a desemnat câștigătorii „Supa Modo” (lungmetraj) și „Goldfish” (scurtmetraj) sunt câștigătoarele din acest an

Cea de-a 10-a ediție a Festivalului Internațional de Film pentru publicul tânăr KINOdiseea s-a desfășurat anul acesta în perioada 8-13 noiembrie și s-a încheiat, marți seara, la Cinema Eforie, cu o gală de premiere în urma căreia au fost anunțați câștigătorii din 2018. Seara de gală a fost deschisă de […] mai mult »

Octombrie luna sănătătii în ortodonție

Cu ocazia Lunii Sănătății Orale în Ortodonție, Ortho Institute lansează o campanie de conștientizare a riscurilor ortodontice, cu scopul de a informa părinții despre cum pot fi prevenite anomaliile dento-maxilare. De asemenea, pe tot parcursul lunii octombrie, Ortho Institute, care include o echipa pluridisciplinară de specialiști, oferă evaluari ortodontice gratuite […] mai mult »

Gama SantaDerm ParasiteS împotriva păduchilor, o soluție naturală, sigură și eficientă

Primele zile de școală sau grădiniță, după vacanța cea mare, le aduc copiilor și părinților multe emoții și motive de bucurie. Este momentul în care cei mici își reîntâlnesc prietenii și povestesc năzbâtiile de peste vară. Dar tot acum pot apărea și unele probleme, cum este și infestarea cu păduchi. […] mai mult »

Nestlé lansează OptiFibre, un produs inovator care ajută la reglarea tranzitului intestinal

kv-01-01

Nestlé Health Science lansează în premieră în România OptiFibre, un produs unic, 100% de origine vegetală, pe bază de fibre solubile cu efect prebiotic, care ajută la reglarea tranzitului intestinal, sub conceptul „Poartă oversized de plăcere, nu de nevoie”. OptiFibre se evidentiaza datorită propietatilor speciale: se dizolvă complet în alimente […] mai mult »