Beneficii pentru societăţile care desfăşoară activităţi de cercetare şi dezvoltare

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

În România, societățile plătitoare de impozit pe profit cu activități industriale și tehnice, bazate pe “hard science” pot beneficia de facilități fiscale pentru cercetare și dezvoltare. Aceste facilități sunt oferite în scopul stimulării inovării și a susținerii activităților de cercetare și dezvoltare din domeniile științifice și tehnice.

Societățile care pot beneficia de aceste facilități fiscale trebuie să desfășoare activități de cercetare și dezvoltare în domenii precum știința materialelor, știința informației, tehnologia informației, robotică, biotehnologie, nanotehnologie, fotonica, energetica, aerospațială, transporturi, mediu, construcții și altele.

Facilitățile fiscale pentru cercetare și dezvoltare se acordă prin deducerea cheltuielilor eligibile pentru cercetare și dezvoltare din profitul impozabil. De asemenea, societățile care realizează investiții în echipamente specifice pentru cercetare și dezvoltare pot beneficia de scutiri de impozit pe profit.

Pentru a beneficia de facilitățile fiscale pentru cercetare și dezvoltare, societățile trebuie să îndeplinească anumite criterii și să respecte regulile prevăzute de lege. Informații detaliate despre aceste facilități fiscale pot fi găsite pe site-ul https://innovation-team.ro/. Acest site oferă servicii de consultanță pentru obtinerea acestor facilitati fiscale.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com