Moș Crăciun a început deja să dea cadouri copiilor la Itsy Bitsy FM

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

București, noiembrie 2022

De dorul și dragul copiilor, Moș Crăciun a venit anul acesta mai devreme pentru copiii din România. El se întâlnește deja cu ei pe calea undelor, la radioul copiilor, acolo unde are propria lui emisiune, în fiecare seară de luni până vineri, între 20:00 și 21:00. Seară de seară, sute de copii îl sună să vorbească cu el în direct sau îi trimit mesaje audio. Moș Crăciun îi încurajează să se bucure de cât mai multă joacă în familie și le oferă în dar, celor cu care vorbește în direct, un set creativ LEGO®, cu tot cu autograf!

În fiecare an Moș Crăciun poposește în studioul Itsy Bitsy FM, de unde vorbește în direct cu copiii mari și mici din toată țara. Ei pregătesc din timp pentru Moș poezii, cântece, istorioare de viață, liste cu dorințe și chiar lista cu fapte bune și rele. Anul acesta Moș Crăciun poposește la radio până în Ajun de Crăciun și răspunde seară de seară la telefon la *ITSY și la mesajele audio venite pe WhatsApp la 0725 300 700.

Ajutorul de nădejde al Moșului, LEGO® a pregătit un sac mare cu sute de daruri, astfel încât Moș Crăciun să poată oferi zilnic câte 7 seturi de construcție ascultătorilor care sună în direct și 3 seturi de construcție, celor care trimit mesaj pe WhatsApp (prin extragere random.org). Moș Crăciun a preferat aceste seturi creative pentru că știe cât sunt de îndrăgite de copiii de pretutindeni, pentru că LEGO® împlinește anul acesta 90 de ani de când bucură generații întregi, și a supranumit acțiunea de anul acesta SuperCraciunul Lego 9.0.

Iar pentru Ajunul Crăciunului, Supereroii Itsy Bitsy și Moș Crăciun pregătesc o petrecere video transmisă on-line, cu multă distracție și cadouri, pentru toți copiii români de pretutindeni. Magia sărbătorilor de iarnă a început și Moș Crăciun vă așteaptă la radioul copiilor și părinților cu multe alte surprize!

Detalii pe www.itsybitsy.ro.

*******

ITSY BITSY este unică platformă integrată de comunicare dedicată copiilor, părinţilor şi educatorilor şi include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, platforma online www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinţi şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în eter în Bucureșți și în peste jumătate din teritoriul României. Lumea Itsy Bitsy o puteţi accesa oriunde şi oricând, prin intermediul aplicaţiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibilă în GooglePlay şi AppStore. Itsy Bitsy a inițiat și obținut, împreună cu partenerii săi, că 1 Iunie să fie zi liberă naţională şi a iniţiat şi derulat campania strategică naţională de prevenire şi combatere a bullying-ului în şcoli.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com