Diversificarea

5 pași către o diversificare corectă

Diversificarea alimentației bebelușului se face începând cu vârsta de șase luni a acestuia. Încă de la naștere și până atunci, bebelușul consumă lapte matern, așa după cum recomandă Organizația Mondială a Sănătății, fiind cel mai sigur aliment pentru o creștere și o dezvoltare cât se poate de sănătoasă. Diversificarea alimentației […] mai mult »

Importanța cerealelor în nutriția sugarilor și copiilor de vârstă mică

Diversificarea alimentației la bebeluși este un subiect dezbătut des, atât în rândul medicilor, cât și în rândul părinților. În general, se recomandă ca diversificarea să aibă loc în jurul vârstei de 6 luni pentru că, începând cu această vârstă, funcțiile gastro-intestinale și renale ale copiilor sunt suficient de dezvoltate pentru […] mai mult »

Diversifici alimentația bebelușului – iată 4 lucruri pe care să le ai în vedere!

Diversificarea alimentației bebelușului se produce atunci când acesta are vârsta de șase luni și numai după ce părinții au acordul medicului în acest sens. Mai exact, pentru a diversifica, părinții trebuie să se asigure că bebelușul este perfect sănătos, ferit de îmbolnăviri și mai ales că a ajuns la vârsta […] mai mult »

Tocănițele de la HiPP, perfecte pentru copilul dumneavoastră

În funcție de stadiul individual de dezvoltare al copilului dumneavoastră, în jurul vârstei de 6 luni substanțele conținute în laptele matern sau praf, cu care-l alimentați pe cel mic, nu mai corespunde în totalitate nevoilor sale nutriționale. Experții în nutriție recomandă, pentru acest moment, extinderea meniului prin adăugarea meselor de […] mai mult »

Intră în Lumea aventurilor HiPPiS pentru a descoperi beneficiile fructelor de calitate ecologică

Dacă ați început diversificarea, sau sunteți pe punctul de a o începe, știți că este nevoie de produse cât mai naturale şi sănătoase, pentru ca micuțul dumneavoastră să aibă parte de o dezvoltare fizică și psihică armonioasă. De aceea, venim în ajutorul dumneavoastră și vă spunem că specialiștii de la […] mai mult »

Fulgii de cereale ecologice, adorate de cei mici, preferate de mămici

Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă până la vârsta de 6 luni, cu continuare alăptării împreună cu mâncăruri complementare adecvate, până la vârsta de 2 ani sau peste.   Pentru a fi siguri că bebelușul dumneavoastră va fi unul sănătos, fără carențe de vitamine și minerale, diversificarea alimentaţiei bebelușului […] mai mult »