Diversificarea

Orezul ecologic – o alegere sănătoasă pentru copilul tău!

Știați că în multe limbi asiatice cuvântul „orez” semnifică „mâncare”? Acest lucru indică importanța deosebită a plantei pentru dietele asiatice. Totodată, nu este o surpriză, deoarece cultivarea orezului are o istorie de peste 7000 de ani, profund înrădăcinată în Asia de Sud-Est. În prezent, orezul este popular nu numai în […] mai mult »

Merele ecologice – de la origine, la conținutul delicios din borcanele HiPP

Știați că există peste 30.000 de soiuri diferite de mere în întreaga lume? Pentru a crește și a se maturiza, merele ecologice necesită precipitații în cantitate suficientă. Cu toate acestea, perioadele prea ploioase nu sunt benefice, deoarece încurajează dezvoltarea fungilor. În timpul verii, merele au nevoie de suficientă căldură pentru […] mai mult »

Ne jucăm, ne hidratăm!

Câtă apă ar trebui să bea bebelușii, în fiecare zi, atunci când încep să consume alimente solide? În general după vârsta de 6 luni sau în cazuri excepţionale şi mai devreme la recomandarea pediatrului. Atunci când copilul nu vorbește încă, este dificil de spus când vrea ceva de băut. Monitorizează […] mai mult »

5 pași către o diversificare corectă

Diversificarea alimentației bebelușului se face începând cu vârsta de șase luni a acestuia. Încă de la naștere și până atunci, bebelușul consumă lapte matern, așa după cum recomandă Organizația Mondială a Sănătății, fiind cel mai sigur aliment pentru o creștere și o dezvoltare cât se poate de sănătoasă. Diversificarea alimentației […] mai mult »