Diversificarea

Importanța cerealelor în nutriția sugarilor și copiilor de vârstă mică

Diversificarea alimentației la bebeluși este un subiect dezbătut des, atât în rândul medicilor, cât și în rândul părinților. În general, se recomandă ca diversificarea să aibă loc în jurul vârstei de 6 luni pentru că, începând cu această vârstă, funcțiile gastro-intestinale și renale ale copiilor sunt suficient de dezvoltate pentru […] mai mult »

Diversifici alimentația bebelușului – iată 4 lucruri pe care să le ai în vedere!

Diversificarea alimentației bebelușului se produce atunci când acesta are vârsta de șase luni și numai după ce părinții au acordul medicului în acest sens. Mai exact, pentru a diversifica, părinții trebuie să se asigure că bebelușul este perfect sănătos, ferit de îmbolnăviri și mai ales că a ajuns la vârsta […] mai mult »

Tocănițele de la HiPP, perfecte pentru copilul dumneavoastră

În funcție de stadiul individual de dezvoltare al copilului dumneavoastră, în jurul vârstei de 6 luni substanțele conținute în laptele matern sau praf, cu care-l alimentați pe cel mic, nu mai corespunde în totalitate nevoilor sale nutriționale. Experții în nutriție recomandă, pentru acest moment, extinderea meniului prin adăugarea meselor de […] mai mult »

Intră în Lumea aventurilor HiPPiS pentru a descoperi beneficiile fructelor de calitate ecologică

Dacă ați început diversificarea, sau sunteți pe punctul de a o începe, știți că este nevoie de produse cât mai naturale şi sănătoase, pentru ca micuțul dumneavoastră să aibă parte de o dezvoltare fizică și psihică armonioasă. De aceea, venim în ajutorul dumneavoastră și vă spunem că specialiștii de la […] mai mult »

Fulgii de cereale ecologice, adorate de cei mici, preferate de mămici

Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă până la vârsta de 6 luni, cu continuare alăptării împreună cu mâncăruri complementare adecvate, până la vârsta de 2 ani sau peste.   Pentru a fi siguri că bebelușul dumneavoastră va fi unul sănătos, fără carențe de vitamine și minerale, diversificarea alimentaţiei bebelușului […] mai mult »

Diversificația alimentație lui bebe – 5 lucruri pe trebuie să le ai în vedere mai înainte de a începe

Deja bebelușul tău a făcut șase luni, iar medicul ți-a comunicat că este pe deplin pregătit să încerce gustul supelor sau sucurile de fructe? Iată că te apropii de cea mai frumoasă și mai temătoare perioadă din viața ta și a bebelușului tău, o perioadă cu multe reguli și încercări. […] mai mult »

Diversificarea – 5 alimente pe care trebuie să le guste bebelușul tău!

diversificare

Diversificarea alimentației bebelușului reprezintă o etapă firească de dezvoltare a puiului tău. Încă de la vârsta de șase luni de viață, proaspăta mămică va primi recomandarea medicului de a încerca hrana solidă. Preparată în casă, din ingrediente sănătoase, hrana solidă constituie un element important care marchează creșterea corectă a bebelușului […] mai mult »