SARCINA

Nasterea galerieSarcina este cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei, un moment în care dragostea pentru bebelușul ce urmează să fie adus pe lume este atât de mare încât aproape că nu poate fi exprimată în cuvinte. Și tot sarcina este perioada în care cei din jurul tău te admiră și încearcă să te protejeze și totul pentru binele viitorului bebeluș.
Odată ce ai aflat că vei deveni mămică va trebui să te preocupi de starea ta de bine în așa fel încât pântecul tău să fie ferit de orice pericol. Cu alte cuvinte, sarcina îți va aduce pe lângă bucuria venirii unui nou membru în rândul familiei și pregătirea ta pentru cea mai mare încercare a vieții. Analizele de sarcină, evaluările ecografice, stilul de viață și alimentația, pericolele la care te expui în timpul celor nouă luni, dar și pregătirea pentru naștere sunt câteva dintre lucrurile la care trebuie să te gândești îndeaproape în așa fel încât copilul tău să se poată dezvolta cum se cuvine în burtica ta, dându-ți de veste că va crește mare și sănătos, exact așa cum îți dorești.
Vei fi frumoasă, admirată și plină de viață. 9 luni vei purta darul cel mai de preț – micul tău puișor.

Această femeie a născut în mașină! Trebuie să vezi aceste imagini!

nașterea

Poate părea de-a dreptul incredibil, însă această femeie a născut în mașină, într-o parcare. Bebelușul său nu a mai așteptat până când mama să ajungă la spital și iată ce s-a întâmplat. Femeia, pe numele său D’Amore a angajat-o pe Paulina Splechta, drept fotograf profesionist, astfel încât să reușească să surprindă […] mai mult »

Iată cele mai bune imagini despre naștere din 2016! Te lasă fără cuvinte!

nașterea

Aceste imagini descriu nașterea de la început, din travaliu, și până la sfârșit, în momentul în care mama îl întâlnește pe bebe. Sunt INCREDIBILE! Nașterea reprezintă cel  mai frumos fenomen. Chiar dacă treci prin multe necunoscute, stări dureroase, întâlnirea cu bebe reușește să aline toate durerile facerii. International Association of […] mai mult »

5 modalități prin care îți poți menține frumusețea în timpul sarcinii

5 modalități prin care îți poți menține frumusețea în timpul sarcinii

Perioada sarcinii este una absolut unică în viața fiecărei femei. Este momentul realizării scopului suprem în viață, este miracolul descoperirii capacității de a crea o viață nouă și este drumul presărat cu emoții și cu întrebări. Pentru fiecare viitoare mămică legătura cu pruncul nenăscut este una specială, iar cele 9 […] mai mult »

15 imagini inedite care îți arată cum se desfășoară nașterea prin cezariană! Spectaculos!

cezariana

Numărul gravidelor care solicită nașterea prin cezariană este destul de mare, așa că de aici apare și curiozitatea întregii intervenții! Nu putem contesta că nașterea prin cezariană este grea, dar și frumoasă. Indiferent de modul în care alegi să îți cunoști bebelușul, bucuria este la fel de mare. Atunci când […] mai mult »