SARCINA

Nasterea galerieSarcina este cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei, un moment în care dragostea pentru bebelușul ce urmează să fie adus pe lume este atât de mare încât aproape că nu poate fi exprimată în cuvinte. Și tot sarcina este perioada în care cei din jurul tău te admiră și încearcă să te protejeze și totul pentru binele viitorului bebeluș.
Odată ce ai aflat că vei deveni mămică va trebui să te preocupi de starea ta de bine în așa fel încât pântecul tău să fie ferit de orice pericol. Cu alte cuvinte, sarcina îți va aduce pe lângă bucuria venirii unui nou membru în rândul familiei și pregătirea ta pentru cea mai mare încercare a vieții. Analizele de sarcină, evaluările ecografice, stilul de viață și alimentația, pericolele la care te expui în timpul celor nouă luni, dar și pregătirea pentru naștere sunt câteva dintre lucrurile la care trebuie să te gândești îndeaproape în așa fel încât copilul tău să se poată dezvolta cum se cuvine în burtica ta, dându-ți de veste că va crește mare și sănătos, exact așa cum îți dorești.
Vei fi frumoasă, admirată și plină de viață. 9 luni vei purta darul cel mai de preț – micul tău puișor.

Incredibil – aceste imagini au fost interzise de pe o mare rețea de socializare! Vezi reacția fotografului!

imagini interzise

Jessica Jackson este fotograf profesionist și recent a fost mâhnită atunci când imaginile capturate cu mare atenție de ea au fost interzise de pe Instagram! Nașterea bebelușului este cel mai frumos lucru ce i se poate întâmpla unei femei. Cu toate că imaginile surprinse de fotograf sunt cât se poate […] mai mult »

Iată cum se desfășoară nașterea – cele mai mici detalii! Imagini care te vor lăsa fără cuvinte!

nasterea

Aceste imagini te vor lăsa fără cuvinte – ele descriu atent cum se desfășoară nașterea, surprinzând fiecare detaliu. Nașterea nu este ușoară, este un moment care extenuează aproape de tot mămica. Cu toate acestea, finalul acestei etape înseamnă multă bucurie pentru părinți, bebelușul fiind extrem de așteptat de întreaga familie. […] mai mult »

Nașterea gemenilor – o curiozitate! Iată cum se desfășoară! Imagini impresionante!

nastere gemeni

Nașterea gemenilor este grea, fără îndoială! Gravida are o dublă expulzie și lucrurile trebuiesc desfășurate cu mult calm. Ea este o curiozitate atât pentru cei implicați, cât și pentru noi, ceilalți! O mămică a avut curaj să arate cum se desfășoară nașterea gemenilor săi. A avut parte de toată implicarea […] mai mult »

Iată cele mai apreciate fotografii despre naștere din 2016! Colecția foto care a impresionat o lume întreagă!

naștere

Aubrie Moates este fotograf profesionist și relatează că toate aceste imagini fac parte din colecția sa foto cu adevărat impresionantă. Sunt fotografii apreciate de o lume întreagă! Nașterea înseamnă emoție, dăruire, înseamnă vise împlinite. Iar toate aceste lucruri sunt transpuse în imagini greu de definit. Iată colecția foto care a […] mai mult »

Cezariana – iată cum vine bebelușul! Imagini explicite!

cezariana

Nașterea este la fel, fie că alegi cezariana sau nașterea naturală! Cu toate că nașterea prin cezariană este adesea contestată, emoția este la fel de puternică. Nașterea prin cezariană este la fel de frumoasă precum nașterea pe cale naturală. Cel puțin așa crede Keri-Anne Dilworth, fotograf profesionist. Sara Bacica-Hutchison este mămica […] mai mult »