SARCINA

Nasterea galerieSarcina este cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei, un moment în care dragostea pentru bebelușul ce urmează să fie adus pe lume este atât de mare încât aproape că nu poate fi exprimată în cuvinte. Și tot sarcina este perioada în care cei din jurul tău te admiră și încearcă să te protejeze și totul pentru binele viitorului bebeluș.
Odată ce ai aflat că vei deveni mămică va trebui să te preocupi de starea ta de bine în așa fel încât pântecul tău să fie ferit de orice pericol. Cu alte cuvinte, sarcina îți va aduce pe lângă bucuria venirii unui nou membru în rândul familiei și pregătirea ta pentru cea mai mare încercare a vieții. Analizele de sarcină, evaluările ecografice, stilul de viață și alimentația, pericolele la care te expui în timpul celor nouă luni, dar și pregătirea pentru naștere sunt câteva dintre lucrurile la care trebuie să te gândești îndeaproape în așa fel încât copilul tău să se poată dezvolta cum se cuvine în burtica ta, dându-ți de veste că va crește mare și sănătos, exact așa cum îți dorești.
Vei fi frumoasă, admirată și plină de viață. 9 luni vei purta darul cel mai de preț – micul tău puișor.

Anestezia epidurală la nașterea naturală – la ce efecte nedorite să te aștepți?

epidurala

Anestezia epidurală reprezintă cea mai uzuală metodă pentru a atenua durerile nașterii naturale. Cu toate că gravidele care aleg nașterea naturală și-ar dori să își simtă corpul de la început și până la sfârșitul nașterii, durerile insuportabile s-ar putea să le determine pe cele mai multe să apeleze la beneficiile […] mai mult »

5 reguli de igienă în sarcină! Iată totul despre interdicțiile de îngrijire, recomandate de specialiști!

igiena in sarcina

Nu trebuie să mănânci doar sănătos, sarcina are nevoie și de o îngrijire corespunzătoare. Fie că îți este ușor sau nu, trebuie să te gândești în primul rând la bebeluș. Indiferent cum, regulile de îngrijire în sarcină sunt cam aceleași pentru fiecare femeie însărcinată. Mai înainte de toate, este bine […] mai mult »