Colecția de fotografii fascinante care surprind momentul când capul bebelușului apare pe lume! Uluitor!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Inițiatoarea proiectului care încearcă să surprindă cât mai exact momentul în care capul bebelușului vine pe lume este nimeni alta decât Mary Fermont.

Mary Fermont este un fotograf profesionist, care a asistat la venirea pe lume a peste 100 de bebeluși. A realizat acest proiect pentru a le răspunde mămicilor la o întrebare simplă – anume „Cum a încăput bebelușul în burtica mamei sale?” Aceasta declară că ori de câte ori privește în urmă după momentul nașterii, este surprinsă atât ea, cât și mămica că bebelușul pe care îl poartă în brațe s-a aflat atâtea luni în pântecul său, ba chiar mai mult a reușit să iasă printr-o strâmtoare destul de mică.

Nașterea este cel mai frumos moment din viața unui om, momentul în care emoțiile te copleșesc întru totul și tocmai de aceea, colecția prezentată unei publicații britanice este cu adevărat surprinzătoare.

nasterea-10

Picture 2 of 24

Surse: www.thesun.co.uk; www.huffingtonpost.co.uk; fermontfotografie.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

9 Responses

  1. VIATA E O CONTINUA LUPTA DE CAND NE NASTEM SI PANA MURIM…
    SINGURI NE NESTEM SINGURI MURIM…
    NICICAND NU AM INTELES MAI BINE ACESTE VORBE .. SUNT IMPRESIONATA DE IMAGINI

  2. Eh.. Daca vrei o pasarica mica, mica (ca ochiul de curca..) tre’ sa tai pepenele.. (cezariana). Altfel – ramane cat o galeata… si gata amorul.. ! Sau – daca ai alte resurse maiestre interne.. (sau externe.. – in chip de mama soacra atot-binevoitoare.. Nota Bene: preferabil fara dinti fiindca zgarie..)

    1. D-nul Gheorghe,taca taceai,filozof ramaneai!E simplu sa spui,hai taie burta si scoate copilul ca sa ramana pasarica mica!Asta se numeste egoism,nu te gandesti nici la mama,nici la copil!Citeste beneficiile nasterii naturale,asa e dat de la Dumnezeu pentru cine poate,sa nasca natural.Cu nimic nu se compara acel moment si recuperarea este mult mai usoara.Nu aveti decat sa cautati pasarici mai stramte,ca doar asta aveti in cap….voi ganditi doar cu capul de jos nu si cu cel de sus!Habar nu aveti prin cate trece o femeie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *