Colecția de fotografii fascinante care surprind momentul când capul bebelușului apare pe lume! Uluitor!

Inițiatoarea proiectului care încearcă să surprindă cât mai exact momentul în care capul bebelușului vine pe lume este nimeni alta decât Mary Fermont.

Mary Fermont este un fotograf profesionist, care a asistat la venirea pe lume a peste 100 de bebeluși. A realizat acest proiect pentru a le răspunde mămicilor la o întrebare simplă – anume „Cum a încăput bebelușul în burtica mamei sale?” Aceasta declară că ori de câte ori privește în urmă după momentul nașterii, este surprinsă atât ea, cât și mămica că bebelușul pe care îl poartă în brațe s-a aflat atâtea luni în pântecul său, ba chiar mai mult a reușit să iasă printr-o strâmtoare destul de mică.

Nașterea este cel mai frumos moment din viața unui om, momentul în care emoțiile te copleșesc întru totul și tocmai de aceea, colecția prezentată unei publicații britanice este cu adevărat surprinzătoare.

nasterea-1

Picture 1 of 24

Surse: www.thesun.co.uk; www.huffingtonpost.co.uk; fermontfotografie.nl


7 Responses to “Colecția de fotografii fascinante care surprind momentul când capul bebelușului apare pe lume! Uluitor!”

Read below or add a comment...

 1. GABRIELA says:

  VIATA E O CONTINUA LUPTA DE CAND NE NASTEM SI PANA MURIM…
  SINGURI NE NESTEM SINGURI MURIM…
  NICICAND NU AM INTELES MAI BINE ACESTE VORBE .. SUNT IMPRESIONATA DE IMAGINI

 2. Oana says:

  Este incredibil, foarte frumos sentimentul de a fi mama.

 3. Violeta says:

  Horror si scarbos simultan.

 4. Gheorghe says:

  Eh.. Daca vrei o pasarica mica, mica (ca ochiul de curca..) tre’ sa tai pepenele.. (cezariana). Altfel – ramane cat o galeata… si gata amorul.. ! Sau – daca ai alte resurse maiestre interne.. (sau externe.. – in chip de mama soacra atot-binevoitoare.. Nota Bene: preferabil fara dinti fiindca zgarie..)

Lasă un Comentariu...

*