Casa

Casa este locul în care te regăsești, în care te simți confortabil alături de întreaga familie. Casa înseamnă plăcerea revederii de peste o zi obositoare, dar și locul în care grijile sunt lăsate deoparte și totul pentru a te bucura de căldura căminului construit de tine cu atât de mult drag.

Casa este spațiul în care puiul tău crește, se face mare și se bucură de orice colț al încăperii pentru joacă, activități educative, face lecții, citește, scrie, învață, construindu-și universul dincolo de pereți și spații închise.

Modul în care ajungi să organizezi acest spațiu se poate transforma într-un instrument util pentru ca propriul tău copil să se dezvolte așa cum ți-ai dori, într-un mediu plin de dragoste și armonie, cald și protectiv.

5 trucuri de care să ții cont atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus, după naștere

Sarcina este o adevărată poveste pentru mamă. Încă din primele momente, mama va face numeroase descoperiri. Va vedea cum corpul său începe să se transforme pe zi ce trece, adaptându-se unor schimbări majore – cele ce sunt necesare pentru ca organismul să poată da naștere bebelușului. Schimbările hormonale sunt intense […] mai mult »

10 plante aromatice ce pot fi cultivate acasă

Te-ai gândit vreodată să transformi balconul din apartament într-o adevărată grădină? Cu siguranță, în orice anotimp ai nevoie de plante aromatice, iar acestea pot fi cultivate fără problemă în orice anotimp, dacă sunt ținute în casă și doar primăvara atunci când sunt cultivate afară. Plantele aromatice nu sunt deloc pretențioase, […] mai mult »

5 tipuri de materiale pe care le poți folosi pentru izolația casei tale

Izolația locuinței aduce un grad de confort ridicat pentru aceasta, fie că este vorba despre termoizolație, fie de hidroizolație ori chiar de izolație fonică. Toți membrii familiei vor beneficia de cele mai bune condiții, pornindu-se de la temperaturi înalte în timpul iernii și până la prevenirea problemelor de sănătate determinate […] mai mult »