Casa

Casa este locul în care te regăsești, în care te simți confortabil alături de întreaga familie. Casa înseamnă plăcerea revederii de peste o zi obositoare, dar și locul în care grijile sunt lăsate deoparte și totul pentru a te bucura de căldura căminului construit de tine cu atât de mult drag.

Casa este spațiul în care puiul tău crește, se face mare și se bucură de orice colț al încăperii pentru joacă, activități educative, face lecții, citește, scrie, învață, construindu-și universul dincolo de pereți și spații închise.

Modul în care ajungi să organizezi acest spațiu se poate transforma într-un instrument util pentru ca propriul tău copil să se dezvolte așa cum ți-ai dori, într-un mediu plin de dragoste și armonie, cald și protectiv.

Vrei o baie de lux? Iată 5 elemente definitorii pentru o baie extrem de confortabilă

Pentru tine ce înseamnă luxul? Atunci când vorbim despre băi luxoase, mulți se gândesc la spații opulente, cu detalii extravagante, care îți atrag imediat privirea. Dar o baie de lux este, de fapt, cea care oferă un echilibru perfect între confort, eleganță și utilitate. Este acea încăpere armonioasă, echipată cu […] mai mult »

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre centralele termice în condensație

Centralele termice în condensație sunt cele mai inovative echipamente termice pentru încălzirea locuinței și pentru prepararea apei calde menajere. Acestea funcționează pe gaze naturale, însă, spre deosebire de centralele clasice sunt mult mai eficiente deoarece se folosesc de tehnologia condensației pentru creșterea randamentului cu până la 109%, în condiții optime […] mai mult »