SĂNĂTATE

Sănătatea înseamnă frumusețe, indiferent că vorbești de un nou-născut sau de un adult.

Sănătatea se citește în ochi, pe pielea frumoasă și catifelată. Învață cum să previi și tratezi boli precum depresia sau varicela, învață să ai grijă de corpul tău și fii un model bun pentru copilul tău, pentru că faptele tale îi vor modela personalitatea și comportamentul său de mai târziu.

Viermișorii intestinali la copii – iată cum îți poți da seama dacă copilul tău suferă de ei!

viermisori-intestinali

Viermișorii intestinali se mai numesc și oxiuri. Numărul copiilor care suferă de așa ceva este foarte mare, aproape că putem spune că nu există copil fără să fie deranjat de ei. Iar cel mai adesea, numărul cazurilor crește odată cu începerea școlii sau grădiniței, colectivitatea fiind un mediu propice pentru […] mai mult »

România, lovită de cea mai gravă epidemie de rujeolă din ultimii ani! Sute de copii bolnavi!

rujeola

România este lovită de cea mai gravă epidemie de rujeolă din ultimii ani, fiind înregistrați până în prezent sute de copii bolnavi și 3 copii care și-au pierdut viața. Epidemia de rujeolă din România a izbucnit ca urmare a campaniilor antivaccinare, susținute prin diversele medii de informare. Astfel, deciziile părinților […] mai mult »

De ce să nu îi dai copilului algocalmin? Vezi ce riscuri sunt!

algocalmin

Algocaminul nu trebuie administrat copiilor mici întrucât ar putea produce numeroase efecte nedorite. Algocalminul este un medicament foarte periculos, ce trebuie interzis consumului. Deși uneori se eliberează fără prescripție medicală, acest medicament este foarte puternic și poate produce numeroase efecte adverse. Algocalminul conține drept substanță activă metamizolul sodic care are […] mai mult »

Copilul tău este agitat, nu este atent și nu se concentrează? Ar putea suferi de ADHD! Iată simptomele și ce trebuie să faci!

ADHD

Lipsa de concentrare și de atenție reprezintă cele mai importante caracteristici ale deficitului de atenție la copii. Cu toate acestea, nu toți părinții cunosc dacă copilul lor suferă de acest sindrom! Organizația Salvați Copiii a realizat recent un sondaj medical și astfel au concluzionat că mai mult de 200.000 de […] mai mult »