SĂNĂTATE

Sănătatea înseamnă frumusețe, indiferent că vorbești de un nou-născut sau de un adult.

Sănătatea se citește în ochi, pe pielea frumoasă și catifelată. Învață cum să previi și tratezi boli precum depresia sau varicela, învață să ai grijă de corpul tău și fii un model bun pentru copilul tău, pentru că faptele tale îi vor modela personalitatea și comportamentul său de mai târziu.

De ce sa merg la kinetoterapie?

kinderstudio_kinetobebe_288

Kinetoterapia pediatrica, respectiv gimanstica medicala adresata copiilor si bebelusilor a luat amploare in ultimii ani. Oamenii au inceput sa inteleaga beneficiile si sa prefere programele de kineto-profilaxie pentru copii. Exercitiile de stimulare neuromotorie se adreseaza atat copiilor cu anumite tulburari de dezvoltare motorie, cat si celor sanatosi pe care ii […] mai mult »

Viermișorii intestinali la copii – iată cum îți poți da seama dacă copilul tău suferă de ei!

viermisori-intestinali

Viermișorii intestinali se mai numesc și oxiuri. Numărul copiilor care suferă de așa ceva este foarte mare, aproape că putem spune că nu există copil fără să fie deranjat de ei. Iar cel mai adesea, numărul cazurilor crește odată cu începerea școlii sau grădiniței, colectivitatea fiind un mediu propice pentru […] mai mult »

România, lovită de cea mai gravă epidemie de rujeolă din ultimii ani! Sute de copii bolnavi!

rujeola

România este lovită de cea mai gravă epidemie de rujeolă din ultimii ani, fiind înregistrați până în prezent sute de copii bolnavi și 3 copii care și-au pierdut viața. Epidemia de rujeolă din România a izbucnit ca urmare a campaniilor antivaccinare, susținute prin diversele medii de informare. Astfel, deciziile părinților […] mai mult »