În ce ținute poți integra cerceii îndrăzneți?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Vi s-a întâmplat vreodată să vreți să purtați niște cercei îndrăzneți și să nu știți în ce ținute să îi integrați? Dacă alegeți ca piesă de rezistență o pereche de cercei mari, colorați și îndrăzneți, cu siguranță veți întoarce toate privirile. Totuși, pentru a obține efectul dorit, cerceii trebuie integrați în ținute potrivite fie pentru a scoate în eidență bijuteriile, fie pentru a se obține un look unitar. În funcție de cerceii de care dispuneți, dar și de ținutele pe care le doriți, veți găsi cele mai potrivite moduri de a combina aceste elemente.

Cerceii îndrăzneți și ținutele monocrome!

Cea mai sigură modalitate de a integra o pereche de cercei îndrăzneți într-o ținută este ca aceasta să fie compusă dintr-o singură culoare. La o ținută all black puteți adăuga cercei masivi, colorați, cât și cercei din diamante, mai eleganți. Această regulă este valabilă pentru orice culoare, însă trebuie să aveți grijă la combinația de culori dintre nuanța ținutei și nuanța cerceilor. De exemplu, dacă nu vă aflați în perioada sărbătorilor de Crăciun, cel mai probabil nu ați vrea să asociați la o ținută roșie o pereche de cercei îndrăzneți verzi.

Cerceii îndrăzneți și imprimeurile!

Imprimeurile sunt greu de purtat și de integrat într-o ținută chiar și așa, prin urmare, vă puteți întreba cum se pot alătura niște cercei îndrăzneți unei ținute cu imprimeuri. Regula succesului este destul de simplă. Pentru a se crea o legătura între piesele ce compun look-ul, este esențial ca nuanța cerceilor să fie aceeași cu una din compoziția imprimeului. De exemplu, dacă aveți o pereche de pantaloni cu un imprimeu floral cu alb, roz, verde și mov, cerceii îndrăzneți pe car eîi puteți alege trebuie să fie într-una dintre aceste culori. Astfel, se va oferi o continuitate fluidă.

Cerceii îndrăzneți și orice ținută!

Datorită stilului de viață alert pe care îl au femeile în ziua de astăzi, este tot mai greu să se asorteze culorile accesoriilor cu cele ale ținutelor. Pentru a rezolva un astfel de impediment, recomandarea ar fi să vă achiziționați două perechi de cercei îndrăzneți în culorile metalelor prețioase, o pereche aurie și o pereche argintie. Atât auriul, cât și argintiul se potrivesc oricăror ținute și combinații de culori. Indiferent dacă alegeți culoarea metalului în funcție de subtonurile culorilor îmbrăcămintei ( auriu este pentru subton cald, galben, iar argintiul este pentru subton rece, albastru) sau tocmai în mod contrastant, cerceii se vor potrivi oricărei ținute casual sau elegante.

Cerceii îndrăzneți și asorteurile!

Moda asorteului nu va dispărea niciodată. Similară cu ideea de a purta la cercei o culoare regăsită pe imprimeul purtat, această idee sugerează să alegeți o pereche de cercei în ton cu nuanța uneia dintre piesele vestimentare purtate. La o cămașă roz și o pereche de blugi albaștri, puteți adăuga fără grijă o pereche de cercei mari roz. De asemenea, dacă purtați un deux-pieces elegant gri și o cămasă roșie pe sub sacou, cerceii roșii nu vor da greș.

Cerceii îndrăzneți și contrastele!

Acest sfat este pentru pasionatele de modă, curajoasele care nu se dau în lături de la a încerca combinații puternice. Pentru o astfel d eținută, puteți opta pentru niște cercei îndrăzneți care să aibă o culoare complet opusă bluzei pe care o purtați. Pentru a alege culorile puteți merge pe instinct, pe gusturile personale, sau pe clasica paletă a culorilor, prin alegerea nuanțelor opuse. Câteva dintre cele mai de succes combinații de acest gen sunt albastrul cu rozul sau violetul intens sau roșul aprins cu un turcoaz electric.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *