Cum alegi bijuteriile în funcție de zodie

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Astrologii susțin că accesoriile trebuie selectate în funcție de semnul zodiacal, pentru a fi în armonie cu natura și eul interior. Află cum alegi bijuteriile în funcție de zodie, pentru un surplus de fericire și echilibru.

Cine nu iubește bijuteriile? Din metale și pietre prețioase sau, dimpotrivă, din materiale simple, cu forme clasice sau neobișnuite, ele sunt capabile să pună în valoare orice ținută, scoțând-o din anonimat.  Descoperă cum alegi bijuteriile în funcție de zodie și ține cont de aceste detalii, data viitoare când te gândești să-ți achiziționezi niște bijuterii noi, indiferent că e vorba de brățări, coliere, inele sau cercei.

Cum alegi bijuteriile în funcție de zodie: Berbec

Nativii din zodia berbec sunt caracterizați de cuvântul: putere. Specialiștii susțin că roșul este culoarea lor. Prin urmare, cei născuți sub acest semn zodiacal ar trebui să poarte rubine, dar și aur/argint.

Cum alegi bijuteriile în funcție de zodie: Taur

Cei din zodia taur sunt îndemnați de astrologi să opteze pentru bijuterii din pietre prețioase sau metale în nuanțe gălbui. Agatul, topazul sau chihlimbarul, încrustate în cupru, aur sau argint constituie o opțiune excelentă pentru reprezentanții acestui semn zodiacal.

Cum alegi bijuteriile în funcție de zodie: Gemeni

Gemenii sunt compatibili cu pietre precum ametistul și cu orice bijuterii din argint sau oțel. Un pandantiv sau un colier cu pietre prețioase violete reprezintă alegerea ideală, oferind nativilor gemeni eleganța și încrederea de care au nevoie.

Cum alegi bijuteriile în funcție de zodie: Rac

Piatra lunii și smaraldele, combinate cu aurul sau argintul, sunt cea mai bună alegere pentru cei din zodia racului. Aceste metale prețioase și pietre corespund perfect naturii lor emoționale și sensibile.

Cum alegi bijuteriile în funcție de zodie: Leu

Leul este regele semnelor zodiacale. Astfel, bijuteriile din aur i se potrivesc de minune. De asemenea, orice accesorii din cupru sau care conține chihlimbar ar trebui luate în calcul.

Cum alegi bijuteriile în funcție de zodie: Fecioară

Delicate și blânde, persoanele născute în zodia fecioarei ar trebui să opteze mai ales pentru metalele întunecate la culoare.Argintul închis, combinat cu pietre prețioase sau semi-prețioase, negre ori purpurii, reprezintă cea mai bună alegere pentru acest semn zodiacal.

Cum alegi bijuteriile în funcție de zodie: Balanță

Topazul, chihlimbarul și acvamarinul dau puterea celor din zodia balanță. Împreună cu aurul și argintul, aceste pietre vor asigura echilibrul lăuntric.

Cum alegi bijuteriile în funcție de zodie: Scorpion

Cel mai recomandat metal pentru cei din zodia scorpion este argintul. Dintre pietre, o alegere potrivită este rubinul.

Cum alegi bijuteriile în funcție de zodie: Săgetător

Săgetătorii sunt un semn zodiacal puternic legat de culoarea albastră. Motiv pentru care, orice accesorii care conțin pietre în această nuanță, precum safirul sau topazul, li se potrivește de minune.

Cum alegi bijuteriile în funcție de zodie: Capricorn

Capricornii sunt temperamentali. Pentru nativii din această zodie, experții recomandă perlele negre.

Cum alegi bijuteriile în funcție de zodie: Vărsător

Bijuteriile din safir și turcoaz, cu un design simplu, combinate cu aur sau argint, sunt accesoriile ideale pentru cei născuți în zodia vărsător.

Cum alegi bijuteriile în funcție de zodie: Pești

Astrologii susțin că talentele nativilor din zodia pești pot fi stimulate prin alegerea unor accesorii din pietre prețioase în nuanța albatru închis, precum ar fi ametistul.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *