Trucuri de frumusețe pentru femei ocupate

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Chiar și pentru cele mai ocupate femei există o suită de trucuri pentru menținerea frumuseții și a unei stări excepționale. Înarmate cu astfel de strategii rapide și cu produsele de îngrijire potrivite, o femeie poate fi frumoasă în orice clipă din viața sa, chiar și după un antrenament intens la sală sau un zbor lung cu avionul. Iată în rândurile de mai jos câteva trucuri care se vor dovedi salvatoare pentru femeile mereu aflate pe drumuri.

Obișnuiți-vă să vă curățați tenul la duș

Aburul deschide porii pentru o curățare mai profundă. Sunt nenumărate soluții de curățare pe care le puteți folosi în funcție de tenul dumneavoastră. Puteți opta pentru geluri organice pentru ten sensibil, pentru geluri astringente pentru tenurile mixte și grase, în timp ce soluțiile cu argilă, bogate în minerale și substanțe botanice, curăță și hrănesc pielea, lăsând-o suplă și ușor hidratată.

Perierea uscată a corpului este o modalitate rapidă și eficientă de exfoliere

O perie cu fire naturale este esențială pentru îngrijirea temeinică a corpului. Cele mai multe perii de corp încap și în gențile de călătorie, fiind ideale pentru femeile aflate în mișcare. Perierea uscată – adică folosirea periei pe pielea uscată cu mișcări blânde direcționate spre inimă – stimulează organismul, circulația, sistemul limfatic, în timp ce înviorează mintea. Iată câte beneficii obțineți cu un gest atât de simplu.

Folosiți un ulei după duș

La finalul dușului, aplicați pe piele un ulei de corp hrănitor și bogat în vitamine. Aplicați uleiul ca și cum ați aplica un gel de duș după care clătiți-vă rapid. Uscați apoi pielea cu un prosop moale, folosind din nou mișcări ușoare. Multe persoane obișnuiesc să se usuce cu prosopul cât mai energic, însă frecarea irită și usucă pielea. Uleiul hrănitor vă va lăsa pielea moale, suplă și hidratată, așa că nu mai aveți nevoie să folosiți o loțiune sau un unt de corp. Economisiți astfel cel puțin 3 minute după fiecare duș.

Alegeți o seară pe săptămână pentru a vă concentra pe frumusețe

De exemplu, puteți dedica serile de duminică pentru un ritual complet de îngrijire a frumuseții care să includă o exfoliere corporală, o exfoliere facială, o mască facială și un tratament pentru păr și scalp. În gama de produse Retinol Complex, găsiți toate produsele de care aveți nevoie pentru a vă bucura de un ritual de înfrumusețare relaxant și eficient. Foarte apreciate sunt scrubul exfoliant pentru față cu acid salicilic și apă termală, masca hidratantă și calmantă cu argilă albă, precum și scrubul de corp cu microsfere de rocă perlitică cu ulei de avocado. Deși veți avea nevoie de ceva mai mult timp pentru îndeplinirea acestui regim, veți economisi timp pe parcursul săptămânii. La urma urmei, cu siguranță vă încânta ideea de a vă trezi luni cu un tonus de zile mari, cu mintea relaxată, cu o piele moale și strălucitoare și cu un păr ușor de coafat.

La final, nu uitați cât de importantă este hidratarea pentru o bună stare de sănătate, dar și pentru o piele cât mai hidratată și plină de vitalitate. În mod ideal, ar trebui să consumați 8-10 pahare de apă pe zi. Dimineața, este foarte indicat să beți un pahar cu apă caldă cu puțin suc proaspăt de lămâie. Această băutură alcalinizează și vă trezește întregul sistem.

Pe parcursul zilei, este bine să aveți la îndemână o sticlă cu apă, iar în lunile mai reci, puteți să vă faceți de dimineață un ceainic plin cu ceai din plantele preferate, în care puteți adăuga un baton de scorțișoară, felii de lămâie și portocală și puțin ghimbir. Astfel, vă veți hidrata pe tot parcursul zilei și veți ajuta organismul să scape de toxine.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *