Pregătește-ți tenul pentru o vacanță pe malul Mării Mediterane!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Toamna a venit deja, dar asta nu înseamnă că nu te mai poți relaxa pe malul mării, la soare. Produsele Retinol Complex au grijă nu doar de tenul tău, ci și de buna ta dispoziție și te trimit o săptămână în Cipru alături de persoana iubită sau de un prieten apropiat pentru a vă bucura împreună de razele soarelui și de apa Mării Mediterane!

Cum îți îngrijești tenul cu produsele Retinol Complex?

Un ten sănătos și luminos are nevoie de un ritual de îngrijire cu produse realizate din ingrediente de calitate și pe cât posibil, naturale. Produsele de la Retinol Complex sunt perfecte pentru momentele tale de răsfăț și te ajută să ai un ten curățat în profunzime și hidratat. Dacă te întrebi cum ar trebui să arate un ritual de îngrijire a tenului zilnic cu produsele de la Retinol Complex, avem noi câteva sugestii pentru tine.

Îți poți începe dimineață cu o apă micelară cu ajutorul căreia să îți cureți tenul cât mai bine. În caz că nu știai, tenul tău se poate murdări chiar și în somn, iar curățarea lui ar trebui să fie primul lucru pe care îl faci dimineața. La Retinol Complex vei găsi mai multe tipuri de apă micelară pentru mai multe tipuri de ten. Dacă ai un ten gras, se recomandă apa micelară cu extract de melc pentru că ajută la înlăturarea sebumului și la regenerarea epidermei. Dacă în schimb ai un ten sensibil și lipsit de elasticitate, poți încerca apa micealară cu venin de albine pentru că aceasta ajuta la stimularea producției de colagen și elastină și te ajută să ai o piele mai fermă, fără riduri. Ritualul de îngrijire a tenului ar trebui continuat dimineață cu o cremă de zi. Ai o gamă variată de cremă de zi de la Retinol Complex din care o poți alege pe cea mai potrivită nevoilor tale. Dacă vorbim de ritualul de seară de îngrijire a tenului, poți adăuga o mască cu argilă roșie, albă sau verde, pentru a-ți răsfăța tenului și a-i reda strălucirea după o zi lungă și obositoare. Nu înainte de a te demachia cu ajutorul unui lapte de curățare!

Dacă te ții de acest ritual de îngrijire a tenului în fiecare zi, vei vedea că rezultatele nu vor întârzia să apară și tu te vei bucura de un ten strălucitor și sănătos, pregătit pentru o vacanță pe malul Mării Mediterane!

Cum poți câștiga un sejur în Cipru?

Te poți bucura de un răsfăț pe malul Mării Mediterane dacă folosești produsele Retinol Complex. Un coș de cumpărături în valoare de minim 60 lei te înscrie automat în concursul Retinol Complex. Este de ajuns să îți cumperi câteva produse pe care să le introduci în rutina de îngrijire a tenului tău și deja vei avea două mari avantaje: te bucuri de un ten mai sănătos și mai frumos și ai o șansă să câștigi o vacanță în Cipru de 7 zile, la un hotel de 4 stele, all inclusive, alături de o altă persoană dragă ție!

Pe lângă cumpărăturile în valoare de minim 60 de lei, trebuie să mai dai like paginii oficiale de Facebook Retinol Complex, să dai like și share la postarea care anunță concursul și tag la 3 prietene care ar putea fi interesate de aceste produse și vrei să afle și ele de concurs. Concursul se desfășoară până în data de 24 decembrie 2018, câștigătoarea sejurului urmând a fi anunțată în maxim 24 de ore de la încheierea concursului. Premiul cel mare este vacanța în Cipru, dar cei de la Retinol Complex mai pun la bătaie și un premiu ce constă în produse cosmetice în valoare de 600 lei!

Testează și tu produsele de la Retinol Complex, introdu-le în ritualul tău zilnic de îngrijire a tenului și intră în cursa pentru sejurul în Cipru sau pentru produsele în valoare de 600 lei!

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *