4 modalități prin care îți poți menține aspectul impecabil pe tot parcursul zilei

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Fie că am mers la culcare târziu, am avut un somn zbuciumat sau nu am reușit să ne odihnim prea bine din cauza stresului și a gândurilor, mulți dintre noi ne trezim în unele dimineți ca și cum nu am dormit deloc. Ochii umflați și starea generală de oboseală nu sunt motive suficient de întemeiate pentru a ne lua o zi liberă de la servici. Așa că dacă vă aflați în situația în care trebuie să înfruntați o nouă zi în ciuda faptului că nu v-ați odihnit prea bine, iar asta se vede și pe chip, nu vă rămâne decât să apelați la câteva trucuri prin care să obțineți un aspect impecabil și un chip radiant.

4 modalități prin care îți poți menține aspectul impecabil pe tot parcursul zilei

Iată, așadar, câteva trucuri care pot fi puse în aplicare rapid și care promit să vă ofere un chip senin, o privire odihnită și un aspect impecabil pe tot parcursul zilei:

  1. Pregătiți-vă trusa de make-up. În astfel de dimineți, un machiaj simplu este cel mai recomandat. Anumite nuanțe de farduri mai degrabă accentuează oboseala și roșeața ochilor. Evitați nuanțele pământii, cărămizii și violet și optați în schimb pentru nuanțe nude. Machiajul ochilor este cel mai important în diminețile în care nu vă place ce vedeți în oglindă. Bazați-vă pe un creion de sprâncene de bună calitate, deoarece sprâncenele bine definite contribuie cel mai mult la un aspect îngrijit și odihnit. Veți mai avea nevoie de mascara și de un ondulator de gene. Dacă v-ați trezit cu senzația de nisip în ochi, atunci un rimel special formulat pentru ochi sensibili va funcționa cel mai bine în această situație.
  2. Începeți ziua cu aroma preferată. Dacă obișnuiți să faceți duș dimineața, atunci aveți mai multe șanse să vă destindeți și să uitați că nu ați avut parte de cel mai bun somn. Încă de la primele ore ale dimineții, vă puteți revigora cu un ulei esențial de mentă, care se aplică pe puntele de presiune din spatele urechilor și din spatele gâtului. Purtați în geantă un ulei de mentă pentru a vă pune pe picioare de fiecare dată când simțiți nevoia. Iar dacă nu sunteți adepta uleiurilor esențiale, atunci un parfum Dolce Gabanna va fi alegerea ideală pentru a vă bucura de o zi mai ușoară. Parfumul vă va trezi simțurile și vă va ajuta să vă simțiți proaspătă și plină de energie pe tot parcursul zilei.
  3. Pregătiți-vă ochii pentru machiaj. Nu aplicați machiajul imediat ce v-ați dat jos din pat. Un machiaj aplicat pe un ten nepregătit va accentua oboseala, cutele, ridurile și umflăturile. Luați un pachet de gheață din congelator, înfășurați-l într-o eșarfă de mătase și aplicați peste ochi și peste celelalte zone umflate. Asigurați-vă că nu lăsați gheața într-un singur loc prea mult timp, ci doar suficient cât să observați o îmbunătățire semnificativă. Ceea ce mai puteți face este să folosiți picături pentru ochi cu nuanțe de albastru, deoarece albastrul contracarează roșeața ochilor. Acesta este un truc foarte utilizat în domeniul filmelor și fotografiei. Folosiți, de asemenea, o cremă pentru zona ochilor. Cremele cu cofeină sunt cele mai indicate în astfel de dimineți, deoarece cofeina este un antiinflamator foarte eficient. Dacă o veți ține în frigider, crema va oferi zonei ochilor mai multă fermitate și un lifting rapid.
  4. Concentrați-vă pe un machiaj simplu. Acum că ochii nu mai sunt atât de roșii și umflați, folosiți un ondulator de gene și rimul preferat pentru a obține o privire alertă, odihnită și senină. Optați apoi pentru un ruj îndrăzneț, care distrage atenția de la zona ochilor și care vă luminează tenul. Rujurile roz, trandafirii și nude au rolul de a întineri chipul și de a-i oferi mai multă lumină și armonie.

Cu cât obțineți un aspect mai treaz și mai revigorat, cu atât vă veți simți mai bine, ceea ce este foarte important mai ales în acele dimineți în care aveți impresia că nu ați dormit nici măcar o oră și aveți nevoie de puțină încurajare.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com