3 moduri de a-ți intra în formă după sarcină

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Nu puține sunt femeile care, în timpul sarcinii și după naștere, se feresc să se uite în oglindă, iar atunci când o fac, se gândesc cu disperare că nu vor mai avea niciodată corpul zvelt pe care l-au avut înainte de sarcină. Puteți fi convinse că există numeroase modalități prin care vă puteți redobândi corpul frumos de dinaintea sarcinii sau puteți arăta chiar mai bine, mai pline de vitalitate și mai frumoase ca oricând.

După cum puteți bănui deja, nu există o singură cale care vă poate asigura un corp minunat, ci trebuie să integrați în rutina de zi cu zi mai multe modalități prin care puteți reveni la formele suple de dinainte de sarcină în cel mai sănătos mod cu putință. Iată în rândurile următoare câteva moduri prin care proaspetele mămici își pot intra rapid în formă fără stres și fără diete restrictive:

  1. Începeți să mergeți pe jos cât mai repede după naștere. În general, exercițiile fizice, plimbările la pas sau doar câteva minute de mers pe jos vă vor face să vă simțiți mai bine și sunt de ajutor în prevenirea depresiei postnatale. Dacă medicul personal vă oferă permisiunea de a începe să faceți mișcare, începeți să mergeți în fiecare zi pe jos măcar câteva minute.Ușor-ușor, veți începe să ardeți calorii și să vă simțiți mai bine. Puteți achiziționa un tracker de fitness și să vă măsurați activitatea fizică, apoi începeți treptat să măriți pașii în fiecare săptămână. Mersul pe jos va oferi rezultate și mai bune dacă veți folosi după duș și un produs care se axează pe rezolvarea problemelor cu care se confruntă majoritatea femeilor după naștere, cum ar fi o cremă anticelulitică. Pe lângă faptul că astfel de creme luptă eficient împotriva celulitei, oferă pielii suplețe, hidratare și un aspect uniform.
  2. Oferiți pielii îngrijirea de care are nevoie. În timpul sarcinii, foarte multe femei încep să fie afectate de o serie de probleme de piele. Unele femei se plâng de celulită, altele de apariția vergeturilor și altele de pete pigmentare. Este important să oferiți pielii un tratament corespunzător, întrucât aceste probleme nu trec nicidecum de la sine. Pielea are nevoie de hidratare permanentă, așa că pe lângă un consum adecvat de lichide, este recomandat să integrați în regimul de îngrijire personală și produse axate pe hidratare. Un produs foarte apreciat de proaspetele mămici este autobronzantul, care maschează vergeturile și hidratează. La rândul său, autobronzantul facial este capabil să mascheze petele pigmentare și să uniformizeze nuanța pielii. Găsiți aici mai multe tipuri de autobronzante care vă permit să fiți frumoase și radiante imediat după naștere. 
  3.  Alăptați. Alăptarea este gestul cel mai simplu, mai natural și mai firesc care întărește legătura dintre mamă și bebeluș și oferă micului pui toți nutrienții de care are nevoie pentru a înfrunta noua lume în care tocmai a pășit. Pe lângă toate aceste beneficii, alăptarea reprezintă și o modalitate rapidă de a arde chiar și 600 de calorii pe zi. Totuși, nu vă bazați doar pe alăptat. Este important să respectați în continuare o dietă cât mai sănătoasă și echilibrată, să nu exagerați cu porțiile și să faceți zilnic exerciții fizice, indiferent că este vorba de o simplă plimbare pe jos, de câteva abdomene sau sesiuni scurte de exerciții cardio. Nu uitați ca după orice ședință cardio să vă acordați câteva minute de întindere și relaxare a mușchilor.

În cele din urmă, cel mai important este să fiți cât mai pozitivă și să vă iubiți pielea și tot corpul exact așa cum este el. Acordați-vă timp și nu vă forțați să ajungeți la cele mai uluitoare rezultate într-o scurtă perioadă. Este esențial să intrați în formă în cel mai sănătos mod cu putință și cu zâmbetul pe buze. Așa că serviți în fiecare zi mese delicioase și pline de nutrienți, ieșiți la plimbare cât mai des împreună cu bebelușul, fiți cât mai active și aveți grijă de piele, oferindu-i hidratarea și tratamentul de care are nevoie.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *