5 tipuri de genți care nu trebuie să lipsească din dulapul unei femei

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Știm că meseria de mămică e una dintre cele mai complicate din lume. Mereu trebuie să ai în geantă o multitudine de lucrușoare de diferite dimensiuni. Fie că faci o banală plimbare până în parc sau copilul tău te însoțește la un eveniment de familie, mereu trebuie să te asiguri că ai în geantă toate lucrurile de care cel mic are nevoie.

Există foarte multe modele de genți, aproape că nu știi ce să alegi. În funcție de evenimentul sau locul în care trebuie să ajungi, ai o gamă variată care să se potrivească atât cu ținuta, cât și cu personalitatea ta. Evident, nu trebuie să lipsească din dulapul tău nici gențile cochete și elegante pentru serile romantice alături de partenerul tău. Îți recomandăm cinci tipuri de genți pe care trebuie să le ai:

  1. Un rucsac sport pe care îl poți asorta la orice ținută lejeră este un accesoriu indispensabil pentru o mămică activă, care face diverse activități cu cei mici. Vestea bună este că apar mereu modele noi, de toate culorile și dimensiunile, astfel încât poți achiziționa un rucsac adaptat nevoilor și gusturilor tale. Câteva modele poți vedea aici. Pe lângă faptul că e deosebit de practic atunci când ești în mișcare, există și o multitudine de modele din care poți alege pentru a da o pată de culoare ținutei tale.
  2. O geantă de umăr este cu adevărat de ajutor atunci când te grăbești să ajungi dintr-un loc în altul alături de cei mici. Fie că mai ai de transportat un cărucior sau alte obiecte de care ai nevoie, o geantă de umăr este extrem de practică. De dimensiuni variate și diverse culori și modele, aceste genți pot face diferența atunci când vrei să ai un look fresh și practic.
  3. Dacă ai mereu nevoie de laptopul tău, însă te încurcă și îți îngreunează mereu plimbările, avem o soluție pentru problema ta. Un rucsac dotat cu compartiment pentru laptop este exact ce ai nevoie. Indiferent de locul în care vrei să ajungi, e mult mai simplu cu un singur rucsac încăpător și adaptat ținutei tale. Laptopul, lucrurile copilului și diverse alte obiecte pe care le ai în geantă de obicei, pot fi acum transportate cu ușurință dacă ai un astfel de rucsac.
  4. Geanta de mână este indispensabilă pentru orice femeie. Dacă trebuie să porți o ținută ceva mai elegantă, însă ai nevoie de mai mult spațiu, poți apela cu încredere la o geantă de mână de dimensiuni mai mari. Pe lângă faptul că ținuta ta va fi pusă în valoare dacă acorzi puțină atenție designului acesteia, poți transporta cu ușurință diverse obiecte de care nu te poți despărți când faci o ieșire, mai ales dacă trebuie să ai mereu la tine lucrurile celui mic, care nu sunt puține.
  5. Indiferent de etapa vieții în care te afli, ai nevoie de cel puțin o gentuță elegantă în dulapul tău. O ținută de gală cere o geantă pe măsură, astfel că e bine să dispui de o geantă tip plic sau de o geantă de umăr de dimensiuni mici care să îți pună în valoare alegerile vestimentare. Fie că optezi pentru un model mai discret, într-o singură culoare, fie că ești o fire mai îndrăzneață și îți place să te joci cu combinațiile de culori, o geantă de acest tip este de neînlocuit și este bine să ai una în garderobă pentru ieșirile de seară sau pentru diverse evenimente.

Din fericire pentru toate femeile, gama variată de genți care există azi permite alegerea unor modele atât practice, cât și frumoase. Indiferent de stilul tău, cu siguranță vei găsi ceva potrivit pentru ținutele tale.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *