Test de sarcină. Greșeli de utilizare. Când poate ieși pozitiv testul de sarcină

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Test de sarcină: Testele de sarcină din ziua de azi sunt foarte precise, mai ales dacă sunt utilizate corespunzător. Ca să fii sigură că rezultatul testului de sarcină este cel corect, iată care sunt cele mai des întâlnite greșeli care se fac cu testul de sarcină.

Citește aici care sunt PRIMELE SEMNE de sarcină.

Test de sarcină #1: Faci testul prea devreme
Acest lucru duce la o situație confuză. Nu toată lumea are același nivel de hCG în urină, mai ales înainte de a ști că ți-a întârziat menstruația. Testul de sarcină este conceput să fie foarte simplu de utilizat, dar trebuie să aștepți până ai observat că n-ai primit “vizita” lunară.

Test de sarcină #2: Nu aștepți suficient de mult timp pentru rezultat
Testele de sarcină pentru acasă au instrucțiuni explicite. Acestea îți indică și intervalul de timp pe care trebuie să-l aștepți pentru a citi rezultatul. Pe măsură ce urina traversează suprafața de test, poate părea că ambele linii (sau plușul, în funcție de testul de sarcină utilizat) sunt prezente. Însă trebuie așteptat până când trece timpul indicat pe instrucțiuni pentru a fi sigură de corectitudinea rezultatului. De regulă, acesta variază între unu-două minute, în funcție de producător și de test.

Test de sarcină #3: Aștepți prea mult timp pentru a citi testul
Nici dacă aștepți mai mult decât timpul indicat pe prospectul testului de sarcină nu este o soluție pentru un rezultat cât mai precis. Majoritatea testelor, dacă depășești un interval de 5 minute, pot indică un rezultat pozitiv, însă fals.
Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *