De ce bărbații ar trebui să își facă un test de sarcină?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

În niciun caz ca să depisteze o sarcină! Un test de sarcină ar trebui efectuat atât de femei pentru a depista venirea bebelușului pe lume, cât și de bărbați. În cazul partenerilor noștri, testul de sarcină le este de folos pentru depistarea unei afecțiuni destul de grave, o boală necruțătoare care i-ar putea afecta.

test de sarcinaDacă în cazul femeilor, testul de sarcină identifică prezența bebelușului în pântec prin depistarea valorilor hCG, mai exact hormonul numit gonadotropina corionică umană, în cazul bărbaților, testul de sarcină urmărește identificarea exact a aceluiași lucru. Cu alte cuvinte, dacă bărbatul are un astfel de hormon în organism, acesta va avea un risc major de a dezvolta cancer testicular. Așadar, atunci când valorile hCG sunt la fel de mari și în cazul bărbaților, iar testul de sarcină corect efectuat arată două liniuțe, atunci ar trebui ca bărbații să meargă la medic în vederea efectuării unor investigații suplimentare.

Cancerul testicular este o boală care afectează îndeosebi bărbații cu vârste tinere, sub 35 de ani. Mai mult de 5 din 100.000 bărbați suferă de această afecțiune. De obicei, riscurile sunt mai mari cu cât bărbatul are un stil de viață dezordonat și o alimentație mai puțin sănătoasă.

Atenție: Sfaturile din acest articol nu înlocuiesc vizita la medicul specialist, având rol informativ!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *