Superstiții în sarcină – cât de adevărate sunt?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Nu puține sunt acele superstiții în sarcină, de care ajungem să ținem cont doar pur și simplu pentru a nu ni se întâmpla nimic rău.

superstițiiPornind de la premisa că mai bine previi decât să ți se întâmple ceva, multe dintre mămici ajung să creadă în aceste superstiții referitoare la sarcină.

Încă din primul moment în care ai aflat că vei aduce pe lume un bebeluș și odată ce ai dat vestea celor apropiați apar și numeroasele întrebări din partea celor dragi. De la sexul bebelușului și până la întrebări mai personale, precum ar fi „care este modalitatea pe care o alegi pentru a-ți aduce pe lume bebelușul?” toate acestea devin iminente și necesită de îndată un răspuns. Iar dacă vei vorbi cu mama sau bunica este posibil ca pe lângă numeroasele lor sfaturi să afli și despre cele mai comune superstiții din sarcină, pe care fie vei învăța să le ignori, fie vei alege să le folosești, ferindu-te de cele rele.

Vezi care sunt cele mai cunoscute SUPERSTIȚII SARCINĂ!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *