Sarcina după 40 de ani! Vezi dacă există risc!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Din numeroase motive, poți să amâni momentul în care să devii părinte. Sau poate fără îndoială, din punct de vedere medical, organismul nu îți permite să devii mămică, așa curând, cum ți-ai fi dorit. Există, ce-i drept o serie întreagă de priorități, însă pentru a-ți fi bine și ție și copilului este cazul să gândești serios la o sarcină cât mai devreme.

sarcina după 40 de aniNu putem spune întotdeauna că o sarcină trecută de vârsta de 30 de ani este și riscantă, însă cu siguranță riscurile sunt numeroase, așa cum îți poate fi afectată șansa de a rămâne însărcinată mai repede, așa cum ți-ai fi dorit. De aici apar și numeroase probleme, de la cele de ordin medical, până la cele de ordin emoțional. De obicei, o sarcină târzie trebuie să primească grija medicului specialist. Medicii sunt de părere că poți rămâne însărcinată și după această vârstă, însă lucrurile sunt ceva mai grele. De aceea, cele mai multe femei apelează la diverse tehnici de fertilizate, așa încât șansele să crească cât mai mult.

Și chiar dacă te-ai decis să rămâi însărcinată la o vârstă mai înaintată, vei vedea mai jos că există și avantaje și dezavantaje.

VEZI MAI JOS AVANTAJELE SARCINII DUPĂ 40 DE ANI!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *