Simptome sarcină băiat

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Sexul copilului reprezintă o preocupare pentru fiecare viitoare mămică. Dacă îți dorești băiat va trebui să fii atentă la simptome sarcină băiat. Deși nu sunt 100% sigure, semnele de sarcină pot să îți indice ce bebeluș vei purta în pântec.

simptome sarcina baiatFie că apelezi la rezultatele unei ecografii, fie urmărești încă de la început simptome sarcină băiat, poți afla sexul viitorului tău copil. În același timp, poți lua totul ca pe o mare aventură, ca pe o modalitate de distracție.

În cele mai multe cazuri, printre simptome sarcină băiat putem enumera lipsa grețurilor matinale. Cu alte cuvinte, băiețelul din burtica ta este mai cuminte și nu îți dă mari bătăi de cap. Fiind vorba despre urmărirea simptomelor, acest aspect poate fi făcut la începutul perioadei de sarcină, mai înainte de realizarea ecografiei abdominale de morfologie fetală, care îți poate prescrie cu precizie ce anume aștepți. Așa că, până atunci nu îți rămâne decât să bifezi în calendarul chinezesc ori să urmărești cele mai populare simptome sarcină băiat. Iar atunci când vei ajunge la ecograf, vei vedea dacă ai avut sau nu dreptate.

Iată care sunt cele mai cunoscute simptome care îți demonstrează că vei avea băiat:

  • lipsa grețurilor matinale;
  • băiatul are un ritm cardiac mai mic decât o fetiță, lucru pe care îl poți observa din ecografiile abdominale realizate de către medic;
  • burtica este mai țuguiată;
  • tegumentul este mai uscat;
  • consumi mai multe alimente sărate sau acre;
  • extremitățile tale sunt mai reci decât de obicei, astfel vei avea senzația de mâini și picioare reci;
  • ai multe pofte de proteine – îți dorești să consumi carne, brânză, lapte, etc;
  • părul îți crește repede;
  • prezinți dureri de cap.

 

Simptomele de mai sus au fost analizate și de numeroși cercetători. Astfel, Universitatea din Kentucky a concluzionat că în peste 90% din cazuri numărul de bătăi pe minut al fătului poate determina sexul viitorului copil. Astfel, o fetiță va avea mai mult de 140 de bătăi cardiace/minut, iar un băiat va avea mai puțin decât cifra arătată.

Tot cercetătorii au demonstrat că grețurile matinale sunt legate și de sexul viitorului copil. Astfel, suedezii susțin că mai mult de jumătate dintre femeile care ajung în spital cu grețuri puternice sunt purtătoare ale unor fetuși de sex feminin.

Fetițele iubesc gustul dulce, iar băieților le place acru sau sărat. Așa că, dacă în timpul celor nouă luni de sarcină vei dori să consumi alimente sărate ori acre ori atunci când poftele tale vor tinde către aceste gusturi vei fi mămică de băiețel.

Tot printre simptome sarcină băiat se enumeră și forma burticii, dar și activitatea fătului. Cu cât burtica va fi mai țuguiată, cu cât bebelușul va fi așezat mai jos ori atunci când este mai zgomotos, atunci poți să te aștepți că vei aduce pe lume un băiat.

Curiozitatea apare încă din momentul primirii veștii că sunteți însărcinată. Și tot de atunci apar și dorințele de a experimenta ceea ce părintii noștri făceau mai demult.

Se spune că dacă verigheta așezată deasupra burticii tale se mișcă în cerc vei aduce pe lume o fetiță, iar dacă se mișcă sub formă de pendul vei face un băiețel. La fel de folosită este și metoda în care femeii însărcinate i se presară sare în creștetul capului, iar atunci când următorul său gest va fi acela de a se îndrepta spre nas, mai mult ca sigur va face un băiat.

Nici tatăl copilului nu scapă neobservat din analiza simptomelor de sarcină care te anunță că vei face băiat. Acesta se va îngrășa puțin și se va simți minunat în apropierea viitorului său copil :).

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *