Simptome care trebuie să te îngrijoreze în sarcină! Ori de câte ori le simți, mergi la medic!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Sarcina este cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei. În timpul celor nouă luni de sarcină o femeie se simte răsfățată, iubită și mai ales abia așteaptă să-și întâlnească bebelușul. Cu toate acestea, sarcina nu presupune întotdeauna numai lucruri roz, este posibil ca femeia să mai resimtă și câteva lucruri la care nu se așteaptă și care i-ar pune viața în pericol, atât a sa, cât și a bebelușului din burtică.

simptome sarcinaDeși multe femei însărcinate se poate să se fi obișnuit deja cu contracțiile uterine, dar deloc dureroase, fiind condiții normale pe parcursul celor nouă luni, în realitate este posibil ca sarcina să aducă și contracții dureroase, febră, sângerări, toate acestea fiind lucruri la care nu te aștepți.

O femeie, în timpul celor nouă luni de sarcină trece prin numeroase evenimente și de aceea, trebuie să învețe să fie pregătită pentru orice.

Mai jos, aveți câteva simptome care nu sunt deloc de neglijat atunci când vine vorba de sănătatea bebelușului, fiind nevoie de multă atenție și îngrijire medicală.

VEZI AICI CÂND DEVINE FEBRA UN PERICOL!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

One Response

  1. Bună ziua! Va rog sa mă ajutați dacă puteți.
    Nu înțeleg de ce luna trecuta am avut ciclul de 2 zile iar 3 zile scurgeri,iar acum am dureri de burta și mi s a închis urina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *