Eşti însărcinată? Iată 5 sfaturi de aur pentru o naștere ușoară!

Nașterea este un moment pe care orice femeie îl așteaptă cu nerăbdare, dar și cu teamă. Vei fi uimită să afli că poți să ai o naștere naturală ușoară și puțin dureroasă. Pentru a-ți aduce copilul pe lume în cele mai bune condiții, este obligatoriu să iei cele mai bune decizii înainte a ajunge în sala de nașteri.

Dr. Nuraltay Emel 2Alege un spital şi un medic în care să ai deplină încredere

Una dintre deciziile importante pe care le ai de luat vizează spitalul în care vei naște. E crucial ca viața și sănătatea ta și a copilului tău să fie pe mâini bune. Chiar cele mai bune.

O variantă demnă de luat în calcul este să naști la o clinică privată, în care vei primi toată atenția și cea mai bună îngrijire.

Spitalul SANADOR, aflat în centrul Capitalei, poate fi opțiunea perfectă. Spitalul SANADOR pune la dispoziție o gamă complexă de specialități medicale și chirurgicale și  blocuri operatorii dotate la standarde europene. Sălile de operație beneficiază de o tehnologie de ventilație și sterilizare de ultimă generație, cu flux laminar si filtre Hepa ce asigură un grad de asepsie 3-4. Secția de Anestezie Terapie Intensivă deține un rol crucial în siguranța actului medical chirurgical și este dotată pentru a face față oricărei intervenții chirurgicale.

Blocul de nașteri al Spitalului SANADOR are trei săli de naștere și este conectat cu cea mai performantă secție de terapie intensivă neonatologie din sectorul medical privat, asigurând gradele de asepsie necesare.

Bebelușii pot rămâne cu mamele în rezervă sau pot sta în secția de nou-născuți, sub atenta supraveghere a personalului medical.

Nu lăsa frica să decidă cum naști

O altă alegere pe care o ai de făcut este legată de modalitatea în care vei naște. În această privință, ține cont de faptul că specialiștii recomandă nașterea naturală.

Dr. Emel Nuraltay, medic specialist obstetrică-ginecologie, şeful Secției de Obstetrică de la Spitalul SANADOR, precizează că, numai dacă situația medicală a gravidei sau a fătului o cere, trebuie apelat la cezariană.

Elimină, așadar, dilema legată de felul în care ar fi mai bine să naști și ascultă-le sfatul. Nașterea naturală este cea mai bună alegere.

Informează-te din timp despre naştere

Chiar dacă alegi cea mai bună echipă medicală cu putință și cel mai bun spital, nu strică să te informezi despre naștere, indiferent de modalitatea în care te gândești să naști.

În cazul în care ai întrebări, în perioada imediat următoare, SANADOR va fi prezent la ambele târguri de profil Baby Boom și Baby Expo – aflăm de la dr. Emel Nuraltay, șeful Secției de Obstetrică de la Spitalul SANADOR. Medicii săi specialişti îți vor putea oferi toate informațiile de care ai nevoie

Monitorizează-ţi sarcina şi spune-i medicului ce temeri ai

Este esențial ca un medic specialist cu experiență să urmărească evoluția sarcinii, din primele luni. Este cel mai bun mod în care poți avea mai mult control asupra procesului nașterii. Vei auzi fiecare bătaie de inimă a copilului, vei fi liniștită cu privire la starea lui de sănătate, dar și a ta. Astfel, nu vei mai căuta să deții controlul programând o cezariană. Pentru că, dacă medicul este aproape de tine pas cu pas, nu te poți aștepta la surprize prea mari.

Asigură-te de sprijinul unei persoane apropiate la naştere

Nu în ultimul rând, ai grijă ca, în marea încercare, să nu fii singură. Echipa medicală de profesioniști cu experiență este extrem de importantă. Ajută însă enorm ca tatăl copilului sau altă persoană dragă să-ți fie alături atunci când naști.


Lasă un Comentariu...

*