Tu știi cum să împingi în travaliu atunci când te afli sub anestezie epidurală? Iată secretul!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Nașterea reprezintă pentru cele mai multe dintre mămici o perioadă cu mari temeri, având frica că nu pot trece dincolo de durere, fiind o stare de mare incertitudine. Cu cât vă veți gândi mai mult la naștere cu atât vă veți face mai multe griji cu privire la momentul în care bebelușul va veni pe lume.

epiduralaCum să împingi în timpul nașterii reprezintă secretul pentru ca nașterea să fie parcursă mai ușor, expulzia bebelușului fiind cel mai așteptat moment al nașterii. Însă, atunci când decizi să naști natural, însă sub anestezie epidurală, mai mult ca sigur nu mai știi ce anume să faci pentru a-ți fi bine atât ție, cât și bebelușului. Și acest lucru pentru că anestezia epidurală lezează sistemul nervos, iar partea inferioară a corpului aproape că nici nu va mai fi simțită. De aceea, nu îți rămâne decât să studiezi și mai bine problema și să afli cum anume să împingi în travaliu dacă ești sub anestezie epidurală.

VEZI MAI JOS CUM SĂ ÎMPINGI ÎN TRAVALIU CU EPIDURALĂ!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *