Ofensator! Această mamă a paralizat din cauza unei anestezii epidurale la naștere!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Această mamă a paralizat în urma administrării greșite a unei anestezii epidurale, realizate în timpul nașterii naturale.

01

Picture 1 of 3

Irrum Jetha a paralizat de la abdomen în jos, chiar din timpul nașterii fiicei sale Amelie. Cu toate că injecția a fost administrată greșit, cei doi părinți încă mai așteaptă dreptatea, având deschisă o acțiune împotriva medicilor.

După 5 ore de chin, mama s-ar fi așteptat ca nașterea să se încheie cu o mare bucurie. Cu toate acestea, a apelat la beneficiile anesteziei epidurale, pentru ameliorarea durerii. Injecția a fost făcută greșit, iar mama a paralizat încă din acea clipă. Iar totul s-a transformat într-o mare dramă pentru întreaga familie.

Astăzi, Irrum se află în scaun cu rotile, face zilnic exerciții de recuperare și încă mai speră la o minune care să o salveze din starea în care se află. Chiar și așa, are grijă de bebelușul său, Amelie, primul său copil.

Pentru a se recupera, femeia are nevoie de bani și de numeroase terapii medicale.

„Nașterea a fost pentru mine o adevărată minune. Atunci când am auzit „este fetiță” și eu și soțul meu am izbucnit în lacrimi.

Trei ore mai târziu, femeia nu și-a simțit deloc picioarele și și-a dat seama că este o problemă. A fost transferată la Stoke Mandeville Hospital din Buckinghamshire, dar fără niciun succes.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *