3 lucruri pe care să le ai în vedere atunci când nașterea se apropie

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Venirea pe lume a bebelușului este cel mai frumos lucru din lume, dar și un moment mult așteptat de către părinți. Cu toate acestea, totul trebuie să fie foarte bine organizat înainte de acest moment pentru ca bebelușului să nu îi lipsească nimic.

Cele nouă luni de sarcină trec repede, deși atunci când aflăm vestea venirii pe lume a bebelușului avem impresia că va fi mult până ce ne vom ține în brațe bebelușul. Și atunci când nașterea se apropie, părinții au senzația că timpul se scurge destul de repede și astfel bebelușul îi va prinde nepregătiți. De aceea, este bine să ții cont de aceste 3 lucruri pe care să le ai în vedere atunci când nașterea se apropie:

1. Cumpără tot ceea ce ai nevoie pentru amenajarea camerei sale – nu este cazul să aștepți până ce bebelușul vine pe lume pentru a-i amenaja camera. Mai mult ca sigur nu îți dorești nici ca acesta să doarmă în aceeași cameră cu voi mult timp de aici înainte. De aceea, ar fi bine să îi amenajezi cu multă atenție camera astfel încât să nu îi lipsească nimic. Vei avea nevoie să faci unele modificări, ba chiar uneori ar putea fi necesară schimbarea locuinței cu una mai mare, cu mai multe camere. De aceea, ai putea aplica la acest credit de nevoi personale, reușind astfel să faci schimbarea mult mai ușor. Vei putea calcula ușor suma de restituit, cu ajutorul acestui calculator dobândă și astfel totul va decurge mai ușor decât te-ai aștepta. Odată locuința mai mare, vei putea să te concentrezi asupra amenajării spațiului, astfel încât camera bebelușului să fie cea pe care o visezi. Mai mult ca sigur vei ști dacă aștepți o fetiță sau un băiețel, așa că vei putea alege piesele de mobilier tematice.

2. Vorbește cu medicul și programează-te pentru naștere! Cu siguranță, nașterea nu este unul dintre momentele pe care le poți premedita. Însă, nici nu trebuie să neglijezi o discuție cu medicul specialist. Cu ajutorul său și cu ajutorul controalelor medicale periodice vei putea afla care este momentul în care bebelușul urmează să vină pe lume și astfel ai putea să te programezi pentru internare. Ar fi bine să te internezi puțin mai devreme, nașterea fiind un episod la care vei avea nevoie de intervenția personalului medical al maternității. Discuțiile cu medicul sunt necesare și pentru a afla mai multe lucruri referitoare la etapele nașterii, dar și la momentele de după naștere. Acesta îți va comunica tot ceea ce trebuie să știi pentru ca nașterea să decurgă normal.

3. Gândește-te la nume! Chiar dacă se spune că nu este întotdeauna bine să îți strigi bebelușul pe nume mai înainte ca acesta să fie botezat, nu trebuie să omiți faptul că venirea acestuia pe lume implică și declararea sa atât în spital, cât și la serviciul de evidența populației de pe raza maternității. Acolo, trebuie să declari numele pe care bebelușul îl va purta și de aceea este bine ca acest lucru să fie de dinainte stabilit, mai ales dacă știi care este sexul bebelușului. În acest fel, tatăl va cunoaște care este numele pe care trebuie să îl declare și nimic nu va fi o surpriză.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *