Iată cum să scapi de kilograme după naștere! 3 trucuri ca să te menții în formă!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Sarcina este perioada în care orice femeie își schimbă hainele din cauza numărului de kilograme acumulat. Și nu e de mirare că mai toate gravidele se rotunjesc pe parcursul celor nouă luni, luând chiar și 20 de kilograme suplimentare. Pe de o parte, schimbările hormonale ce se petrec în interiorul corpului unei femei însărcinate reușesc să schimbe repede acul de pe cântar. La fel de importantă este și dieta zilnică și mișcarea pe care o face gravida. Iar mai presus de toate sunt mofturile alimentare, acele plăceri pe care oricine le încearcă în sarcină, dând vina pe pofte.

slabireȘi cum după naștere îți dorești să revii cât mai repede la forma inițială, te gândești la tot felul de trucuri pe care să le folosești pentru a fi din nou în aceeași formă și pentru a pierde rapid kilogramele acumulate. Însă, mai presus de toate, vei avea nevoie de multă ambiție și să cunoști cum anume să procedezi.

Pentru acest lucru, iată mai jos 3 trucuri ca să te menții în formă după naștere:

  • Mănâncă echilibrat și sănătos! Acesta este poate cel mai important aspect demn de luat în considerare. Cu cât vei cunoaște cum anume să mănânci sănătos, cu atât vei reuși să pierzi tot ceea ce ai acumulat pe parcursul celor nouă luni. Pentru binele și sănătatea ta ar fi indicat să mănânci cât mai multe fructe și legume proaspete, să renunți la pâine și dulciuri, la alimentele prăjite și la sucurile carbogazoase. Dieta ta va trebui să conțină carne fiartă sau la grătar, dar și ouă, lapte, brânzeturi, grăsimi sănătoase, pe care le puteți lua din pește.
  • Fă mișcare! Iată un alt argument al nutriționiștilor! Cu cât vei fi mai implicată și vei face mai multă mișcare cu atât vei pierde mai rapid kilogramele acumulate. Și știu, cel mai probabil vei argumenta că bebelușul îți ocupă tot timpul sau că nu ai voie să faci prea multă mișcare deoarece medicul ți-a interzis. Cu toate acestea, poți alăpta în continuare și îți poți supraveghea copilului și în același timp îți poți programa acasă orele de mișcare. Atunci când bebelușul doarme poți încerca Bicicleta Fitness Eliptica HMS 9249. Acest produs te ajută să faci mișcare în voie chiar la tine acasă. În plus, orele de pedalat îți vor aduce un tonus bun și te vor ajuta să revii cât mai repede la silueta pe care ți-o dorești!
  • Alăptează! Acesta este un bun sfat pe care medicii ți-l recomandă imediat după naștere. Iar acest lucru nu se referă numai la beneficiile pe care le are pentru bebeluș, fiind hrana cea mai pură și sănătoasă, bogată în vitamine și nutrienți, ci și la avantajele pe care le are mama dacă alăptează. Printre multele argumente pro alăptare, pentru mamă acest proces determină revenirea la silueta perfectă de dinainte de sarcină, cât mai repede cu putință.

Așadar, după naștere vei reuși destul de repede să slăbești. Iar toate aceste lucruri enumerate mai sus nu numai că te ajută să revii la formele inițiale, ci mai degrabă vor contribui la menținerea unui stil de viață sănătos!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com