Incredibil! Poze reale despre dezvoltarea bebelușului în pântecul mamei sale!

Traseul unui bebeluș în pântecul mamei sale nu este deloc unul ușor sau scurt. Are nevoie de 9 luni până la naștere, perioadă în care organismul său va trece prin numeroase schimbări.

01

Picture 1 of 16

De la momentul miraculos al fecundării ovulului de către spermatozoid, o nouă viață începe să se formeze. Din acest moment, este nevoie de aproximativ 9 luni pentru ca bebelușul să se formeze și mai apoi să se nască. Cu toate acestea, doar 5% dintre bebeluși se nasc la data estimată de către medici, cei mai mulți vin pe lume mai înainte de aceste termen. Cu toate acestea, termenul nu diferă foarte mult.

Dezvoltarea bebelușului săptămână de săptămână este una miraculoasă. Nimeni nu poate trece indiferent peste aceste imagini, care redau cât mai real modul în care bebelușul se dezvoltă și mai apoi este pregătit să se nască. Nimic nu este mai frumos decât să știi că în pântecul mamei se dezvoltă o viață, crește și se face mare. Astfel, am putea spune că în timpul celor nouă luni, în trupul femeii bat două inimioare, dornice spre a se cunoaște.

Imaginile aparțin Lunar Caustic și sunt senzaționale.

Sursa: pregnancyvideo.net


Lasă un Comentariu...

*