Clinică medicală stil boutique în centrul Capitalei: Femina`s Med

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

„Clinica Femina`s Med are o singură misiune – aceea de a fi alături de orice femeie care dorește să afle despre ea că este bine. De aceea, am creat un mediu primitor, cald, apropiat, o clinică medicală stil boutique, astfel încât acestea să se simtă protejate, relaxate și să lase deoparte orice tip de emoție generată de un consult medical. La noi în clinică, pacientele nu vin doar atunci când au o problemă, ajung aici pentru a preveni sau pur și simplu pentru a vorbi cu echipa noastră de medici, de la care primesc întotdeauna suport. Sunt mândră că în același timp participăm zi de zi la minuni. Supraveghem atent bebelușul aflat în pântecul mamei și astfel simțim că minunea se întâmplă la noi. De asemenea, oferim servicii complete, pornind de la supraveghere medicală și până la psihoterapii, diagnostic obezitate, tratamente de înfrumusețare. Cu alte cuvinte, îi oferim femeii ceea ce este al ei – frumusețea, sănătatea, puterea de a merge mai departe” a precizat Ildiko Opriș, fondator al clinicii Femina`s Med.

Cine suntem?

Femina`s Med este o clinică privată de sănătate, fondată de Ildiko Opriș, psiholog și mamă în același timp, motivată să le ofere femeilor cel mai bun suport, pornind de la consult medical periodic și până la servicii de psihoterapie, nutriție, cosmetică și dermatologie.

Fondată în anul 2018, clinica Femina`s Med are o singură misiune – aceea de a le fi suport tuturor femeilor în evaluarea stării de sănătate și în găsirea celor mai bune soluții.

Un cadru relaxant, cald, apropiat le determină pe paciente să se întoarcă de fiecare dată cu drag, știind că vor găsi suportul necesar pentru a le fi bine.

Experiența medicilor, dar și aparatura de ultimă generație determină diagnosticarea corectă a afecțiunilor ginecologice, monitorizarea sarcinii, realizarea unor ecografii de morfologie fetală pentru toate trimestrele de sarcină, dermatoscopii, tratamente cosmetice, nutriție, dar și psihoterapie.

Echipă de medici și aparatură high tech

Femina`s Med are o echipă de medici supraspecializați, astfel încât putem preveni boli grave și putem monitoriza corect o sarcină încă din prima zi și până în ultima.

Specializarea academică a acestora, dar și vasta experiență în spitale de renume din România ne ajută să oferim constant cele mai bune sfaturi pacientelor noastre, pornind din faza de diagnostic și până la tratament. Urmărim cu atenție starea tuturor celor ce ne trec pragul pentru că grija față de pacientele noastre este cea mai importantă pentru noi.

Aparatura clinicii Femina`s Med ne ajută să determinăm precoce anumite malformații intrauterine ale fătului, dar și anumite probleme de sănătate ale femeilor venite la un consult de rutină. Ecograful Voluson E8 oferă date sigure despre starea bebelușului aflat în pântec, pornind de la primul trimestru de sarcină și până la ultimul, oferind în acelați timp imagini 3D/4D în timp real. În același timp, cu ajutorul aparaturii noastre putem realiza ecografie de sân, dermatoscopii, colposcopii, dar și tratamente cosmetice, inclusiv injectări cu acid hialuronic.

Personal medical, aproape de pacient

Alături de noi, te vei simți ca între prieteni. Întregul personal medical al clinicii Femina`s Med este alături de tine, pornind de la primul telefon pentru realizarea programării și până la vizitele din cabinet.

Te așteptăm alături de noi!

Femina`s Med

office@feminasmed.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *