5 idei de cadouri potrivite pentru o gravidă

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Venirea pe lume a unui bebeluș înseamnă multă emoție, dar și nerăbdarea de a-l primi pe bebeluș. În timpul celor nouă luni de viață, femeia însărcinată este personajul principal. Aceasta trebuie protejată și făcută să se simtă minunat pe toată perioada sarcinii.

Pe de o parte, gravida parcurge anumite simptome de sarcină nu tocmai plăcute, precum starea de greață sau vărsăturile, iar pe de altă parte, o așteaptă un moment greu, dar frumos – nașterea. De aceea, dacă îi ești partener, arată-i toată prețuirea ta și dăruiește-i un cadou frumos. Iată mai jos 5 idei de cadouri potrivite pentru o gravidă:

  1. Un telefon Huawei P20 ar putea fi alegerea cea mai bună. Acesta dispune de o cameră foto cu caracteristici foarte bune, cu care gravida ar putea să transforme fiecare moment din sarcină într-o amintire de neuitat, dar și de o formă extrem de atrăgătoare. Și dacă nu dorești un astfel de model, atunci ai putea alege dintre aceste telefoane samsung, modele cu o înaltă performanță, dar mai ales cu un design apreciat de cunoscători.
  2. O bijuterie – iată un alt mod prin care îi poți aminti persoanei iubite cât de mult o prețuiești, dar mai ales cât de important este tot ceea ce face. A fi însărcinată nu este cel mai simplu lucru din lume, de aceea, gravida trebuie să simtă multă recunoștință din partea celor apropiați, dar mai ales din partea partenerului său. Alege să îi dăruiești o bijuterie, un inel, un lănțișor cu un pandantiv sau o pereche de cercei. Ai putea alege să transmiți prin intermediul bijuteriei un mesaj, de exemplu, ai putea opta pentru un pandantiv care să o întruchipeze pe mamă, purtând în brațe un bebeluș. Mai mult ca sigur vei avea de unde să alegi.
  3. O album foto pentru bebeluș – aici, fiecare pagină va prinde viață de îndată ce bebelușul va veni pe lume, așa că ar fi minunat să îi faci un astfel de cadou. Cartea bebelușului este de fapt un album foto care arată evoluția copilului în primul an de viață. Vei putea păstra aici toate imaginile care întruchipează amintiri importante, precum primul dințișor, diversificarea, prima băiță, momente de la botez sau multe altele.
  4. O carte despre sarcină – gravida are nevoie de cât mai multe informații, așa că dacă îi vei dărui o carte în care să găsească toate cele necesare într-un singur loc, lucrurile vor fi și mai bune. Ca atare, dacă dorești să îi faci un cadou mamei, o carte despre perioada celor nouă luni sau chiar una despre creșterea și îngrijirea bebelușului ar fi cât se poate de potrivite. Va găsi cele mai bune informații și mai mult ca sigur grijile vor fi lăsate deoparte.
  5. Un kit de recoltare celule stem – aceasta poate fi considerată o idee cât se poate de potrivită pentru perioada imediat următoare. Orice mămică este preocupată de tot ceea ce are legătură cu bebelușul său și de aceea, mai mult ca un kit de recoltare celule stem poate constitui un cadou care demonstrează că și tatăl este preocupat în egală măsură. Ceea ce trebuie să faci este să mergi la o bancă de celule stem și să alegi pachetul care te avantajează, care cuprinde recoltarea și stocarea celulelor stem.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *