Ulei de pește cu Vitamina D

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Sistemul imunitar este sistemul de luptă al organismului împotriva germenilor patogeni care ne afectează buna funcţionare a organismului; el este compus din bariere fizice – piele, mucoase, care sunt primul nivel de protecţie, apoi urmează celulele albe din sânge – limfocitele şi anticorpii, barierele celulare.

Ulei de peste cu vitamina D Lysi (1).jpg

Picture 1 of 2

S-a vorbit de foarte multe ori despre rolul important al vitaminelor în întărirea sistemului imunitar. Sunt evidenţiate în special vitaminele A, B6, B13, C, D3, E, care, pe lângă funcția revitalizantă, sunt un ajutor important în lupta împotriva agenților patogeni, fortificând sistemul natural de apărare al organismului.

Uleiul de pește cu Vitamina D este un nutrient miraculos, are multiple avantaje, dar unul dintre cele mai importante efecte ale sale este că activează sistemul imunitar.

Fără un nivel suficient de vitamina D în sânge suntem ţinte perfecte pentru gripă, dar şi pentru astm şi alte posibile infecţii. Tocmai de aceea, persoanele care prezintă deficit de vitamina D răcesc mai des în sezonul rece.

Uleiul de pește cu Vitamina D joacă un rol important atât pentru imunitate, cât şi pentru funcţionarea sănătoasă a întregului organism, în special a sistemului osos şi a celui hormonal. Alimentaţia sănătoasă, inclusiv suplimentele cu vitamina D şi expunerea raţională la soare sunt esenţiale pentru acumularea vitaminei D.

Oamenii care iau doze importante de vitamina D au puterea de a-şi activa sistemul imunitar, astfel încât acesta poate răspunde la atacul agenţilor patogeni. Vitamina D reuşeşte să echilibreze răspunsul sistemului imunitar şi să prevină inflamaţia.

Unele cercetări sugerează că uleiul de peşte poate reduce apariţia astmului la sugari și copiii mici, atunci când acesta este luat de femeile însărcinate, în stadiile avansate ale sarcinii.

Mai mult, uleiul de peşte cu Vitamina D ameliorează tusea şi reduce nevoia de medicamente la unii dintre copiii care suferă de astm.

Beneficiile acestui tratament sunt puse pe seama efectului antiinflamator al acizilor graşi Omega 3 şi pe efectele vitaminei D.

Uleiul de peşte cu Vitamina D ar putea fi noul tratament pentru astm, susţin oamenii de ştiinţă de la Institutul Firestone din Canada.

În cadrul studiilor, pacienţilor bolnavi de astm li s-au administrat, zilnic, 5 capsule de ulei de peşte, timp de 3 săptămâni. În acelaşi timp, studiile anterioare au demonstrat deja că uleiul de peşte previne tusea şi dificultăţile de respiraţie. Potrivit cercetătorilor canadieni, noul tratament pare să nu aibă efecte secundare şi ar putea deveni unul standard. Capsulele de ulei de peşte ar putea fi administrate concomitent cu tratamentul clasic, iar rezultatele benefice în vindecarea astmului s-ar putea înregistra repede, precizează specialiştii. De asemenea, oamenii de ştiinţă sunt de părere că acest tratament este eficient în special pentru pacienţii care suferă de astm, de multă vreme, şi care sunt trataţi cu steroizi, tratament în urma căruia pot apărea efecte secundare.

Astmul este una dintre cele mai frecvente afecţiuni cronice din lume, statisticile arătând că, la ora actuală, există în jur de 300 de milioane de persoane diagnosticate cu astm bronşic. La noi în ţară, 5 la sută din populaţie este afectată de astm, o boală ce se instalează pe fondul unui sistem imunitar deficitar, iar pacienţii nu sunt suficient informaţi despre boală şi nu respectă tratamentul, susţin medicii pneumologi.

Uleiul din ficat de cod, pentru copii, de la LYSI, conţine Omega-3 şi vitaminele D şi A, fiind important pentru dezvoltarea creierului, a sistemului nervos central şi a funcţiei cognitive a copiilor. De asemenea, acest ulei conţine vitamina D de o foarte bună biodisponibilitate, asigurând asimilarea calciului, fortificarea organismului şi o creştere normală a dinţilor, o dezvoltare viguroasă a oaselor şi a acuităţii vizuale, constituind un factor puternic de evitare a bolilor şi de creştere a imunităţii.

Uleiul din ficat de cod este o excelentă soluţie şi pentru combaterea rahitismului, un remediu simplu, natural şi eficient şi în osteoporoză şi la refacerea osului după fracturi şi pentru întărirea imunităţii.

LYSI, un brand renumit, o sursă de încredere, aduce un ulei pur, natural, cu gust plăcut de peşte proaspăt sau cu aromă naturală, plăcută de la lămâie, sub formă lichidă sau capsule moi, uşor de înghiţit şi de asimilat.

Pot fi recomandate copiilor, chiar de la vârste de sub 1 an (lichidele), precum şi adulţilor şi seniorilor.

Copiii care au consumat acest ulei de peşte cu vitamina D LYSI s-au bucurat de o imunitate crescută, au mers la grădiniţă/şcoală tot programul, fără absenţe medicale şi au rezistat mult mai bine efortului şcolar.

Salvaţi imunitatea dvs. şi a copilului dvs. cu uleiurile de peşte islandez LYSI!

logo-lysiLYSI – Cel mai mare producător de ulei din ficat de cod din lume, Calitate PREMIUM!

Produsele se găsesc în farmaciile Belladonna, Tei şi la alte farmacii şi plafare partenere.

Mobil: +40 722 810 692

www.sagasanatate.ro


Uleiul din ficat de cod LYSI – o sursă ideală de Vitamina D

Se spune că „osteoporoza este o boală a copilăriei cu consecinţe la bătrâneţe”, iar prevenirea ei, precum şi a altor boli ale oaselor, începe în perioada copilăriei, una dintre cauze fiind un nivel scăzut de calciu în alimentaţie.

Problemele de sănătate care apar din cauza unui consum redus de calciu sunt derivate dintr-un consum prea mare de băuturi artificiale acidulate, a unui consum de lapte foarte redus, iar consecinţele sunt din cele mai grave. Numărul fracturilor în rândul copiilor şi al adolescenţilor a crescut îngrijorător. S-a remarcat reapariţia rahitismului, o boală a oaselor datorată unui nivel scăzut de vitamina D.

„Când acești copii vor îmbătrâni, această criză a calciului va deveni mult mai serioasă, în momentul în care va creşte numărul bolnavilor de osteoporoză sau al altor boli ale oaselor, dar aceasta este o problemă de sănătate prevenibilă şi corectibilă”, spune medicul american Duane Alexander, directorul Institutului Internațional pentru Sănătatea Copiilor şi Dezvoltare Umană.

Cercetătorii susțin că un consum de 800 mg de calciu/zi poate fi insuficient pentru sănătatea oaselor dacă organismul nu are la dispoziţie destulă vitamină D.
Folosind datele obţinute în urma studiilor clinice la care au participat mai mult de 900 adulţi, s-a ajuns la concluzia că o cantitate suficientă de vitamina D poate asigura un nivel ideal de calciu, chiar şi atunci când consumul de calciu este mai mic de 800 mg/zi, provenind numai din alimentaţie.
Pe de altă parte, consumând mai mult de 1200 mg calciu/zi, fără aportul unei cantităţi suficiente de vitamină D, nu se ajunge la nivelul ideal de calciu pentru sănătatea oaselor şi a dinţilor, cu urmările cunoscute: rahitism, osteoporoză, carii, imunitate scăzută etc.
Numărul celor afectaţi de osteoporoză este în continuă creştere, numai în Europa osteoporoza cauzând circa 1,1 milioane de fracturi în fiecare an, cu costuri sociale considerabile, iar 1/3 din cei afectaţi sunt bărbaţi.

Unii cercetători recomandă creşterea consumului de vitamina D, însă doza unică necesară unei diete adecvate trebuie personalizată după caz.

În urma a numeroase studii, medicii şi practicienii subliniază importanţa consumului suplimentar de vitamina D, mai ales în perioada în care expunerea la soare este scăzută, precum şi în perioadele de convalescenţă, după fracturi şi când sursele alimentare sunt insuficiente.

Uleiul de ficat de cod este o sursă importantă, chiar indispensabilă, de vitamine D şi A.
Uleiul din ficat de cod a continuat să fie la fel de popular, chiar şi după obţinerea vitaminei D prin sinteză, datorită biodisponibilităţii maxime a produselor naturale LYSI.

Doza obişnuită este între 5 – 10 micrograme/zi. Persoanele cu o imunitate scăzută iau o cantitate mărită, deoarece s-a observat creşterea imunităţii şi a rezistenţei la efort fizic şi la stres, o vigoare sporită şi menţinerea stării de bine a organismului în general.
Uleiul din ficat de cod este şi o sursă naturală de acizi graşi Omega-3, cumulând avantajele vitaminei D, de fixare a calciului, cu cele ale Omega-3, care ajută la diminuarea pierderii de masă osoasă.

O utilizare îndelungată a vitaminei D din uleiul din ficat de cod nu a indicat efecte de supradozare, iar studiile au demonstrat că un consum moderat şi constant oferă un aport optim de vitamina D.

Suplimentele alimentare LYSI sunt de o puritate deosebită, tehnologiile noi asigurând eliminarea contaminanţilor. Peştii, chiar dacă sunt proaspeţi, pot proveni din ape poluate.
Copiii au fost şi sunt beneficiarii principali ai acestei terapii tradiţionale, printre efectele uleiului din ficat de cod, bogat în vitaminele A şi D, numărându-se asigurarea creşterii normale a dinţilor (uşurează erupţia dinţilor şi reduce riscul de apariţie a cariilor) şi a oaselor, precum şi asigurarea unei dezvoltări oculare normale, favorizând o dezvoltare armonioasă şi viguroasă a corpului, ceea ce este de mare interes, mai ales pentru copiii „de bloc”.
La copiii care au consumat constant ulei de peşte s-a observat o îmbunătăţire a funcţiei cognitive, sporirea atenţiei, reducerea agitaţiei, mergând până la ameliorarea ADHD şi a altor tulburări de comportament.
Adulţii şi persoanele în vârstă cunosc încă din copilărie uleiul de peşte şi ştiu că ameliorează simptomele osteoporozei, sporeşte imunitatea şi vitalitatea.
Uleiul din ficat de cod LYSI are gust bun de lămâie, natural, proaspăt, iar capsulele sunt uşor de înghiţit, fiind esenţial pentru menţinerea stării generale bune de sănătate, la toate vârstele, din copilărie până la senectute.
Această terapie tradiţională poate fi reînviată pentru a combate rahitismul şi malnutriţia în rândul copiilor şcolari şi poate înlocui cu brio bietul cornuleţ şi iaurtul de calitate îndoielnică.

Produse recomandate pentru combatere/prevenire rahitism::

  • Ulei din ficat de cod pentru copii LYSI,
  • Ulei din ficat de cod natural LYSI,
  • Ulei din ficat de cod cu aromă lămâie LYSI,
  • Ulei din ficat de cod LYSI, 80 cps,
  • Omega-3 Chewable LYSI – Omega-3 &D,
  • LazyTown Kids’ Multivitamin,
  • LazyTown Kids’CalciumMagnesiumZinc,
  • LazyTown Kids’ Vitamin D.

Uleiurile de peşte LYSI, cu oferte speciale şi produse bonus sunt disponibile în farmaciile Belladonna, farmaciile Tei, magazine naturiste, alte farmacii partenere şi online: www.sagasanatate.ro / tel. 0722 810 692

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

One Response

  1. Buna ziua, stiti cumva daca uleiul de peste pt copii de la lysi are vreo aroma? L-ati folosit? Nu apare nici o informatie legata de asta. Va multumesc, Diana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *