Faimosul Sportacus vă aduce vitamine şi minerale delicioase

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Vitaminele, atât de importante în procesul de dezvoltare al organismului, în asimilarea alimentelor şi în sinteza unor fermenţi, contribuie la întărirea sistemului imunitar, în lupta cu bolile şi cu substanţele toxice.

vitamine-LazyTownLipsa de vitamine şi minerale din prima parte a vieţii poate avea efecte ireparabile pentru organism. Metabolismul, funcţia reproductivă, imunitatea, sistemul osos, dentiţia pot fi compromise pentru întreaga viaţă în caz de carenţe sistemice ale anumitor elemente.

Dieta actuală nu mai oferă copiilor cantitatea de nutrienţi necesară pentru o dezvoltare armonioasă, durabilă. Alimentele industriale conservate sunt de cele mai multe ori deficitare în nutrienţi de calitate, de aceea este indicată apelarea la suplimente cu vitamine şi minerale de calitate superioară.

Luarea unor doze moderate dintr-o varie­tate de vitamine şi minerale constituie o asigurare excelentă pentru sănătate, creierul fiind unul din principalii beneficiari. Vitaminele şi mineralele pot menţine şi îmbunătăţi funcţionarea intelectuală şi bunăstarea emoțională la orice vârstă.

Jumătate dintre elevi şi-ar putea mări coeficientul de inteligenţă dacă ar lua multivitamine, conform unui eminent cercetător britanic, doctorul David Benton.

Din alimentaţia multor adolescenţi şi adulţi lipsesc vitaminele şi mineralele de bază, esenţiale pentru funcţionarea adecvată a creierului, ca acidul folic şi seleniul.

Funcţionarea cerebrală neadecvată cauzată de aceste carenţe este de obicei subtilă şi neobservată; analizele nu scot întotdeauna în evidenţă deficienţele. Multivitaminele, o combinaţie de vitamine şi minerale, contribuie la funcţionarea intelectuală optimă şi, în acelaşi timp, îmbunătăţesc dispoziţia.

Pentru copii, este foarte importantă forma de prezentare, gustul, aroma şi povestea ce susţine un produs necesar pentru sănătate.

Gama de vitamine şi minerale LazyTown – Orăşelul leneş este formată din patru produse special dezvoltate pentru copii, toate într-un format masticabil, cu aromă şi gust minunat, natural, extras din fructe.

  • LazyTown Kids’ CalciuMagnesiumZinc
  • LazyTown Kids’ Vitamin C
  • LazyTown Kids’ Vitamin D3
  • LazyTown Kids’ Multivitamine

Aditivii şi conservanţii pot duce la alergii şi intoxicaţii. De aceea, Angajamentul LazyTown vitamine este:

FĂRĂ AROME ARTIFICIALE, FĂRĂ COLORANŢI ŞI FĂRĂ CONSERVANŢI. PRODUS CONFORM STANDARDELOR STRICTE DE CALITATE GMP. FĂRĂ ALERGENI, FĂRĂ ORGANISME MODIFICATE GENETIC (GMO), FĂRĂ NUCI, LAPTE, SOIA, PEŞTE ŞI OUĂ. FĂRĂ GLUTEN.

Gama de suplimente alimentare LazyTown Vitamine se adresează copiilor de peste trei ani, mai ales celor mofturoşi, iar pentru părinţi, reprezintă un instrument preţios pentru a creşte copiii bine dezvoltaţi şi sănătoşi. Adolescenţii, adulţii şi seniorii vor consuma cu plăcere aceste vitamine şi minerale delicioase.

Produsele Lazytown se găsesc în Farmaciile Belladonna, BebeTei şi în magazinul nostru online, www.sagasanatate.ro

www.lazytownvitamine.ro

www.facebook.com/lazytownvitamine

Produsele LYSI se găsesc în farmacii şi în magazine naturiste.

Vă invităm la tel. 0722 810 692 şi în magazinul nostru online www.sagasanatate.ro, unde vă aşteaptă produse cadou şi bonusuri.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *