Pro sau contra vaccinare? Iată ce ne spune un medic american despre acest lucru! De ce ar trebui să spunem „NU” vaccinare?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Vaccinarea reprezintă un subiect care stârnește mari controverse în ultima perioadă. Este sau nu bine să ne vaccinăm copiii, apar astfel o serie de opinii pro sau contra. Nu putem spune că este rău dacă ne gândim la milioanele de vieți salvate de aceste invenții medicale.

vaccinareDr. Jack Wolfson, cardiolog în statul american Arizona se află în tabăra contra vaccinare. Și-a argumentat punctul de vedere într-o scrisoare amplă, în care își manifesta furia și dezacordul pentru oamenii care aleg în locul copiilor lor porția de sănătate.

Opinia sa a stârnit nu demult o serie întreagă de controverse, fiind publicat un interviu cu el pe canalul NBC Phoenix, referitoare la epidemia de rujeolă din Disneyland California.

Medicul le comunică tuturor celor care sunt pro vaccinare gândurile sale. Opiniile care stârnesc supărarea împotriva acestui curent ar trebui contrazise de mai multe argumente.

Vezi care sunt argumentele doctorului Jack Wolfson CONTRA vaccinării!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

2 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *