Cum să scapi copilul de tuse în 24 de ore?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Nu puține au fost cazurile în care am căutat fără încetare un remediu pentru tuse. De curând am descoperit compresa cu miere de albine, un adevărat miracol pentru sănătatea copilului.

tuseOri de câte ori apare sezonul rece, apar și problemele de sănătate. Nas înfundat, dureri în gât, roșu și tuse persistentă. Abia aproape că pot zări mici pauze, de câteva zile, atunci când copilul nu mai tușește. Desigur, toate aceste lucruri ajung să ne sperie. Întotdeauna ajungem la medic puțin prea târziu, deși boala era mult prea la început. Asa se întâmplă că dăm buzna în rafturile farmaciilor, solicităm antiinflamatoare, antitermice și siropuri de tuse. Deseori, încercăm și vindecarea pe care ne-o oferă antibioticele. Toate aceste lucruri, deși vindecă rapid stările de rău ale copilului nu fac altceva decât să producă o sensibilitate a stomacului micuțului, dar și slăbirea imunității.

Așa cum aminteam, am descoperit de curând un remediu pentru tuse, ce și-a dobândit eficiența în numai 24 de ore.

Compresa cu miere de albine este mai mult decât miraculoasă. Produce efectul rapid atât în cazul adulților, cât și în cazul copiilor. Se aplică ușor și se poate prepara în casă, din ingrediente naturale.

Mierea de albine distruge mucusul ce provoacă tusea, curăță căile respiratorii și are o acțiune antiinflamatoare. Beneficiile sale pentru sănătate sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri, așa că este bine să o folosim drept remediu în îmbunătățirea stării de sănătate.

Iată cum se prepară:

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

6 Responses

 1. Compresele sunt foarte bune, dar cred ca mai bine dupa 1 an. Dupa 6 luni se poate da un sirop naturist pe baza de iedera, eu am folosit Prospan si sunt foarte multumita de el.

 2. veronicageorgians incearca aerosol la nebuliser in care sa pui apa de mare sau apa cu sare sau ser fiziologic si 10-15 picaturi de Prospan. Te ajuta si sa scapi de tuse si sa decongestionezi nasucul bebelusului.

 3. Buna fetita mea are 8 luni in 12 decembrie pot sa folosesc acest amestec, tuseste pana vomita si tuseste toate ziua, si nu asi vrea sai dau sirop…

 4. Buna ziua !
  Fetita mea are 1 ani si 11 lunite ce pot face?
  Tuseste de 1 luna de cand am dato la cresa si pus deasta ii curge si nasul foarte rau.
  Ce pot face iam dat vro 3 siropuri
  Acum i-am comandata lapte de Magarita crede-ti ca o avantajeaza ?
  Multumesc Alina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *