De ce să alegi Kopfzeit – Clinica  stomatologica premium pentru copii și adulți!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prima vizită la dentist este însoțită de cele mai multe ori de anxietate, sau teama de necunoscut. De aceea este indicat ca prima vizită, atunci când nu este o urgență cauzată de durere, ar trebui să fie de fapt o familiarizare cu personalul medical și cu ambientul cabinetelor unei clinici specializate în lucrul cu cei mici.

kopfzeitConsultul de specialitate reprezintă un dialog între medic și pacient în care medicul se familiarizează cu doleanțele pacientului, motivul vizitei la cabinet și așteptările acestuia. De asemenea, foarte important este istoricul medical al pacientului. Fiți foarte sinceri la întrebările legate de starea de sănătate, bolile de care suferiți și medicația pe care o luați în mod curent. Toate aceste date sunt confidențiale și vor fi consemnate în fișa pacientului. La clinica stomatologică Kopfzeit (situată în București, pe strada Grădinarilor, nr. 6B) veți avea parte de toate acestea.

În cadrul Clinicii stomatologice Kopfzeit funcționează opt cabinete stomatologice, amplasate pe 4 niveluri. Pentru cei mici, aici veți găsi cabinetul Peștișor, care are în dotare un scaun stomatologic special creat pentru cei mici, ce se adresează copiilor de la un an până la șase ani, compus din personajele din desene animate, Dino și Foxy și care formează un unit stomatologic spectaculos. Acest unit le permite copiilor să se relaxeze în timp ce privesc la desenele animate difuzate la monitorul din dotare. Cabinetele pentru copiii între 6 și 16 ani, ”Sponge Bob”, ”Mickey”, ”Adventure Time” și “UP” îi vor cuceri pe aceștia. Cei mici care trec pragul clinicii Kopfzeit primesc dacă sunt cuminți, după consult si tratamente, cadouri (jucarii) și diplome speciale de eroi ai zilei !

Pentru adolescenţi şi adulţi există Cabinetul “Rock & Roll”, precum și cabinetul stomatologic “Lila”, având teme de design moderne specifice preocupărilor adolescenţilor de astăzi, ele fiind situate la parterul clădirii, precum și la etajul 1, şi având în dotare unit-uri stomatologice de ultimă generaţie, precum şi toate dotările necesare pentru ortodonție, chirurgie, implantologie, endodonție sub microscop Zeiss 2017 și parodontologie.

La etajul 2 al clinicii Kopfzeit se află și Cabinetul de Imagistică Dentară, precum și sala de așteptare prevăzută cu loc de joacă pentru cei mici. De asemenea, clinica este dotată cu un aparat de radiologie panoramică de ultima generație de la Samsung.

Cum mulți dintre noi ne temem de dentist, pentru a învinge această frică se folosește tehnica de inhalosedare, pentru anestezia fără durere, care este bună chiar și pentru unii adulți mai „fricoşi” și care în SUA se folosește la 90% din pacienți. Inhalosedarea nu are efecte adverse și nu se metabolizează în organism fiind cea mai bună pentru toți pacienții copii sau adulți, anxioși, începând cu vârsta de 3 ani, iar pe tot parcursul administrării gazului pacienții rămân conștienți și nu adorm.

Cabinetele care se regăsesc în cadrul clinicii Kopfzeit sunt dotate cu tot ce este mai nou, modern şi util, conform normelor europene în vigoare. Sălile de aşteptare pentru adulţi şi pentru copii sunt la etaje diferite, precum şi cabinetele. În acest fel a fost asigurat un circuit care oferă un confort deosebit pentru clienţii clinicii, prin împărţirea pe segmente de vârste şi de preocupări. Pentru clienţii cu probleme locomotorii există și ascensor, precum şi rampă la intrarea în clădire, conform normelor în vigoare. Sebastian Popescu – Fondator Kopfzeit și Ane Mary Popescu – Fondator și managing partner, speră că, prin deschiderea acestei clinici, au reușit să ridice standardele pentru clinicile premium din România şi din Europa de Est la alt nivel, care să satisfacă şi părinţii, dar şi copiii pretenţioşi, care caută ceva mai bun.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

2 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *