Cum să treci mai ușor de răceală și gripă, încă de la primele simptome, cu cimbru-de-cultură

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Răceala și gripa sunt cauzate de virusuri diferite, însă foarte multe persoane le confundă din cauza simptomelor similare. Dacă durerile în gât, tusea și inflamația căilor respiratorii superioare se manifestă ca urmare a unor infecții virale, antibioticele nu vor da rezultate. Pentru a scăpa de aceste neplăceri putem apela la un remediu natural cu acțiune dovedită clinic.

Soluția specialiștilor în fitoterapie din Belgia, gama de suplimente alimentare Thymo conține cimbru-de-cultură, unul dintre cele populare remedii pentru afecțiunile respiratorii. Disponibile în trei formule, Thymo Sirop, Thymo Spray și Thymotabs, produsele companiei Tilman sunt comercializate în mai multe rețele farmaceutice.

Aliatul căilor respiratorii superioare

Plantă medicinală cu multiple virtuți terapeutice, cunoscută încă din antichitate pentru efectul emolient asupra mucoasei gâtului, cimbrul-de-cultură este o sursă bogată de vitamine (A, B6, C), fibre și minerale.

Grație efectului antiseptic, antiinflamator și expectorant, a devenit unul dintre cele mai populare leacuri pentru afecțiunile sistemului respirator. Ajută la eliberarea căilor respiratorii și ameliorarea durerilor în gât, fapt confirmat de testele de laborator. Cimbrul-de-cultură a făcut obiectul a numeroase studii clinice și este considerat alternativa naturală la medicamentele pentru afecțiunile sistemului respirator, precum răceala, gripa, bronșita și pneumonia. Spre deosebire de antibiotice, cimbrul-de-cultură funcționează indiferent dacă infecția este virală sau de origine bacteriană.

Cimbru-de-cultură la puterea a 3-a

Planta medicinală poate fi consumată sub formă de infuzie sau pe post de condiment, însă probabil că nu va fi la fel de eficientă ca produsele special concepute pentru tratarea afecțiunilor respiratorii. Unul dintre avantajele suplimentelor alimentare Thymo este că acționează exact la locul afectat pentru ameliorarea simptomelor, lăsând în urmă o aromă plăcută.

În funcție de preferințe, puteți opta pentru Thymo Sirop – cu extract fluid de cimbru-de-cultură, Thymo Spray – care nu conține zahăr, sau Thymotabs – alături de cimbru-de-cultură, comprimatele de supt conțin și vitamina C, pentru funcționarea normală a sistemului imunitar și protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Click aici pentru a găsi cea mai apropiată farmacie din care poți cumpăra produsele Tilman, companie belgiană specializată în sănătatea bazată pe plante.

Știai că?

Dintre cele 350 de specii de cimbru, doar câteva sunt utilizate în scop medicinal.

Cimbrul-de-cultură era un simbol pentru curaj în Evul Mediu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com