Brățara fitness potrivită pentru mamele ocupate

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Brățările fitness sunt astăzi accesorii nelipsite pentru mamele ocupate. Oricât ar fi de implicate în creșterea copiilor, proiectele de la locul de muncă sau căutările personale, ele vor avea întotdeauna nevoie să-și monitorizeze progresele realizate în activitățile fizice de acasă, în sesiunile de jogging din parc sau în orele de la sală. În definitiv, ce brățară fitness ar fi potrivită pentru o persoană care trebuie să îndeplinească atâtea roluri într-o singură zi? Urmărește detaliile de mai jos și vei descoperi toate răspunsurile de care ai nevoie.

Modelul E66

În zilele noastre, o brățară fitness Samsung poate fi un ajutor de nădejde, deoarece asigură numeroase funcții, precum:

  • monitorizarea funcțiilor vitale;
  • evaluarea calității somnului;
  • sintetizarea evoluției indicatorilor referitori la efortul fizic;
  • autonomie ridicată;
  • conectare rapidă la orice telefon inteligent, indiferent de sistemul de operare.

E66 este o brățară fitness inteligentă cu un ecran tactil de 1.08”. Ea se remarcă prin rezoluția de 128×220 pixeli, culorile vibrante și contrastul puternic. Are baterie de 105 mAh, suficient de puternică pentru 7 zile de utilizare normală. Poate monitoriza pulsul, tensiunea arterială, temperatura corpului și beneficiază de setări sport variate, pentru monitorizarea efortului fizic. Toate datele sunt transmise prin conexiunea Bluetooth și aplicația dedicată, prezentă atât pe telefoanele inteligente Android, cât și pe Iphone.

Fitbit Charge 4

Este un excelent upgrade față de ediția precedentă. Fitbit Charge 4 oferă un GPS integrat, suport pentru Spotify și Fitbit Pay pentru plăți contactless. Toate aceste îmbunătățiri sunt disponibile fără ca prețul să fi fost majorat. Această brățară fitness oferă o monitorizare excelentă a efortului fizic și a funcționării inimii, precum și date legate de calitatea somnului. Informațiile sunt salvate în detaliu pentru minim o săptămână, în timp ce numărul de pași parcurși, distanța și caloriile consumate sunt stocate pentru un interval de 30 de zile.

115 Plus

Pentru un preț modic, această brățară fitness surprinde atât prin calitatea materialelor utilizate și designul solid, cât și prin funcțiile de monitorizare specifice în mod uzual brățărilor mult mai scumpe. 115 Plus beneficiază de un display color de 0.96” și de protecție la umiditate conform standardului IP67; bateria de 100 mAh este suficientă pentru a asigura o autonomie de 7-8 zile, iar încărcarea durează maxim 2 ore.

M4 Pro

Este o altă brățară fitness prietenoasă cu bugetul familiei și bogată în funcții, care oferă o monitorizare continuă a stării de sănătate și a efortului fizic depus. Conexiunea Bluetooth și sistemul de operare permit acestui accesoriu inteligent conectarea rapidă și stabilă cu orice smartphone.

M4 Smart

Probabil cea mai ieftină brățară fitness disponibilă, M4 Smart este un accesoriu bogat în funcții de monitorizare (parametrii specifici funcționării inimii, calorii consumate, distanță parcursă) și rezistent la apă (IP67), cu ecran color de 0.96”. La fel ca și în cazul celorlalte brățări fitness, acest model beneficiază de conexiune bluetooth și de o baterie de 105 mAh, capabilă să asigure autonomie de o săptămână între încărcări.

M5 Smart

Spre deosebire de M4 Smart, M5 Smart are în plus funcție de preluare apel telefonic și control al aplicației de redare muzică, dar și control de la distanță al camerei telefonului, funcție de căutare telefon sau funcție de cronometru. Este o brățară ce permite schimbarea feței ceasului și un grad mai mare de personalizare decât predecesorul M4 Smart.

Pentru o femeie ocupată, un dispozitiv care să ajute la ținerea unei evidențe a parametrilor legați de exercițiile fizice sau a indicatorilor vitali este un ajutor extraordinar în tentativa de a ține evidența rezultatelor efortului fizic. Atunci când un astfel de dispozitiv există disponibil la un preț decent, devine oportun să profiți de ocazie și să ușurezi viața unei mame ocupate cu un cadou util și interesant deopotrivă.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/bwFW9PTJZx8

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *