Asociația Miliz Children

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Abia înființată, Asociația Miliz Children apare ca o mână de ajutor în viața copiilor care se confruntă cu TSA, tulburări pervazive, dar și cu diferite alte tulburări de comportament, care rod neîncetat din armonia unei familii. Chiar dacă Asociația Miliz Children a fost fondată cu scopul de a se ocupa de terapeutizarea copiilor care suferă de autism, foarte rapid s-a adaptat și la nevoile celorlalți copii care suferă de alte afecțiuni și tulburări.

Asociația Miliz Children are personal specializat format din terapeuți ABA, psihoterapeuți, psihopedagogi și psihologi clinicieni. Toți acești oameni sunt familiarizați cu tulburările din spectrul autist și cu toate celelalte forme de tulburări de comportament, așa că scopul lor este să vină în ajutorul copiilor și al familiilor pentru ca aceștia să se bucure de o calitate a vieții cât mai bună. Terapia ABA, alte tipuri de terapii comportamentale, ateliere de creație și consiliere sunt principalele servicii oferite de Asociația Miliz Chidren, menite să sprijine dezvoltarea unor caractere cât mai armonioase și echilibrate, dar și să ia de pe umerii părinților măcar un pic din greutatea poverii.

Asociația Miliz Children și-a propus să aibă grijă de copiii cu varste de panal 12 ani, care suferă de tulburări din spectrul autist, dar și de alte tipuri de tulburări comportamentale, așa că vă puteți face o idee de extinderea gamei de servicii oferite.

Asociația Miliz Children știe că cele mai bune scheme de tratament necesită intotdeauna planuri de tratament individualizate, competențe multidisciplinare din domeniul sănătății, implicarea familiilor, cooperarea copiilor și cele mai eficiente forme de terapii comportamentele. Fiecare copil este tratat în funcție de severitatea tulburării și se iau în considerare atât nevoile imediate ale pacientului, cât și prognozele de dezvoltare pe termen lung.

Renumită peste tot în lume, terapia ABA se numără printre principalele servicii oferite de Asociația Miliz Children. Prin această terapie, se urmărește îmbunătățirea abilităților sociale, a comunicării, a învățării adaptive, dar și îmbunătățirea funcțiilor motorii fine.

La rândul ei, terapia comportamentală este utilizată în cadrul Asociației Miliz Children. Terapia comportamentală este o formă de integrare în mediul social care se concentrează pe reducerea problemelor de comportament și pe susținerea aptitudinilor de adaptare. Terapia comportamentală utilizează tehnici psihologice pentru îmbunătățirea abilităților fizice, mentale și de comunicare.

Asociația Miliz Children include în serviciile sale și terapia cognitiv-comportamentala, pentru copiii de peste 10 ani. Terapia cognitivă se referă, în primul rând la gândurile care duc la anumite comportamente, iar terapia comportamentală se ocupă cu schimbarea și eliminarea comportamentelor nedorite.

Terapia ocupațională este o altă formă de terapie care vine în ajutorul copiilor și familiilor care se confruntă cu tulburări de comportament. Asociația Miliz Children urmărește ca, prin terapia ocupațională, copiii și adolescenții să obțină independență în toate aspectele vieții lor, prin îmbunătăţirea abilităţilor proprii şi o relaţionare mai bună cu ceilalţi. Pentru copii, terapia ocupațională îmbunătățeste ariile cognitive, sociale și motorii, precum și o mai bună gestionare a situaţiilor conflictuale în care intervin factorii sociali și de mediu care influențează dezvoltarea copilului dumneavoastră.

Nu în ultimul rând, Asociația Miliz Children reprezintă un stâlp de susținere pentru familiile afectate de autism sau de alte tulburări de comportament. Terapeuții Asociației Miliz colaborează îndeaproape cu părinții copiilor, şi cu cadrele didactice pentru a acoperi toate mediile de dezvoltare ale copilului. Printr-o cooperare strânsă se stabilesc metode de tratament, achizitii, aspecte care trebuiesc, eventual, revăzute și se analizează progresul copiilor.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *