4 motive pentru care ar trebui să alegi o periuță electrică pentru întreaga familie

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Un alb imaculat al dinților, sănătatea orală și igiena sunt câteva motive reale pentru care ar trebui să ai în vedere alegerea unei periuțe electrice. Cu toate acestea, numărul producătorilor este destul de mare, iar oferta foarte variată. Din păcate, cei mai mulți dintre noi au în vedere în primul rând alegerea unei periuțe electrice după preț, restul caracteristicilor sale tehnice și a beneficiilor pe care le oferă pentru dinți fiind lăsate pe ultimul loc.

Alegerea unei periuțe electrice, potrivite pentru fiecare membru al familiei trebuie să se facă cu multă grijă, fiind una dintre investițiile utile, necesare pentru îngrijirea dinților. De aceea, mai înainte de a face alegerea este bine să privești atent asupra calităților acestor produse.

Iată mai jos 4 motive pentru care ar trebui să alegi o periuță electrică pentru familia ta:

  1. Igienă dentară mult mai bună – o periuță electrică precum este aceasta reușește să atingă cele mai bune performanțe. Dacă în cazul periajului clasic, o persoană nu poate întreprinde mai mult de 300 de mișcări în 2 minute, în cazul unei periuțe electrice de calitate, aceste mișcări sunt mult depășite, ajungându-se la cifre surprinzătoare. Ca atare, am putea spune că o periuță electrică atent aleasă, care să întrunească cerințele medicilor stomatologi reușește să asigure cea mai bună igienă dentară. În plus, această periuță de dinți pentru copii are grijă de dinții copilului mic și în același timp reușește să asigure cea mai bună igienă dentară.
  1. Alb imaculat – grație tehnologiilor de care dispun, periuțele electrice reușesc să mențină un alb imaculat al dinților. O periuță de dinți performantă reușește să schimbe programul de periaj, crescând rotațiile și oscilațiile. Acest lucru ajută la îndepărtarea tartrului dentar, lăsând în urmă dinți mai albi decât ți-ai imagina.
  1. Periuța de dinți are mai multe capete de periaj – acest lucru este necesar mai ales pentru că persoanele pot avea necesități diferite. Ca atare, atunci când vei alege o periuță de dinți, având gingii sensibile, vei alege un capăt de periaj pentru dinți sensibili, iar atunci când ai nevoie de o igienă perfectă ar trebui să alegi un capăt de periaj potrivit pentru acest lucru. Este foarte important să ții cont de alegerea unei periuțe electrice conform sfatului medicului stomatolog.
  1. Periuțele electrice beneficiază de Timer. Acest lucru este foarte util mai ales în cazul copiilor mici. Activarea acestei funcții le arată copiilor exact timpul recomandat de periere. Cele două minute de periaj recomandate de medicul stomatolog trebuiesc să fie realizate și de către cei mici, dar și de cei mari. Așa că, dacă aveți în vedere alegerea unei astfel de periuțe electrice este bine să optați și pentru funcția aceasta.

O periuță electrică este foarte utilă pentru fiecare membru al familiei tale, însă în mod deosebit pentru copii, care nu cunosc cum anume să își perie perfect dințișorii și mai ales nici nu au răbdare să facă acest lucru cu atenție.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *