Revista Mamă de profesie octombrie 2014

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

De astăzi visul nostru devine visul tău. De astăzi, vom încerca să învățăm împreună mai multe despre cum să devenim cele mai bune mămici din lume.
Revista MAMĂ DE PROFESIE este o publicație lunară, specializată în tehnici de parenting, eficiente pentru creșterea copilului, dincolo de barierele vârstei.

revista Mama de profesie octombrie 2014

Detoxifiere, perioadă prenatală și postnatală, naștere fără durere, alăptare, diversificare, îngrijire, educație – sunt lucruri care te sperie și la care îți dorești să afli de îndată un răspuns.

Revista MAMĂ DE PROFESIE îți va răspunde pe rând la toate dilemele tale, fiindu-ți alături din primul moment, însoțindu-te în procesul creșterii copilului.

Și pentru că vine o vârstă în viața oricărei femei în care își dorește să devină mamă, suntem alături de tine atât în sarcină, cât și dincolo de nașterea copilului tău. Vom învăța împreună despre preconcepție, sarcină, naștere.

Iar atunci când a sosit momentul să faceți cunoștință, îl vei purta în brațele tale, îl vei alăpta și vei încerca să iei aminte la cele mai bune tehnici de îngrijire.

Mai târziu, cu brațele ridicate, puiul tău face primul pas. Te prinde de mână și îți zâmbește.

A crescut. Începe marea sa aventură, iar tu nu ai cum să lipsești din preajma sa. Orice copil se joacă, aleargă, speră, visează, se bucură… iar rolul tău este de a-l ajuta să descopere frumos lumea copilăriei.

De astăzi vom așterne pe hârtie gânduri, trăiri, emoții, de astăzi vom fi mai multe, mai puternice și mult mai bine informate.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com