Revista Mamă de profesie noiembrie 2014

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

revista Mama de profesie noiembrie 2014Dragoste de mamă

Purtându-ți bebelușul în brațe te vei transforma pe zi ce trece, vei deveni brusc o mămică puternică, capabilă să facă față încercărilor grele, vei reuși să lupți din ce în ce mai mult pentru ca puiului tău să nu îi lipsească nimic. Vei deveni o învingătoare pe care nu credeai că ai fi în stare să o cunoști.

Acum, nu demult, o tânără cânta în fața unei stații de metrou. Acordurile vioarei mi-au atras atenția și chiar dacă am trecut inițial nepăsătoare, m-au făcut să mă întorc și s-o privesc atent. Era veselă, cânta melodii răsunătoare, acorduri de Mozart și în același timp zâmbea atunci când își privea copilul. Avea un puișor destul de mic care stătea așezat într-un cărucior, încântat de ceea ce mama sa știa să facă.

Și făcea acest lucru pentru ca lui să îi fie bine. I-am cerut câteva secunde, i-am ascultat povestea și am aflat că era darul cel mai de preț pe care ea încerca să îl ocrotească, păstrându-l alături, înfruntând supărările și în același timp împărtășindu-i iubire. Îi cumpăra hăinuțe, mâncare, precum și toate cele necesare, iar seara mergeau acasă – întotdeauna împreună, pentru că din primul moment și-a făcut o promisiune, aceea de a nu-l abandona. Acum privesc către miile de copii părăsiți în orfelinate și mă întreb dacă nu ar fi meritat ca mama să îi strângă în brațe. Și cred că da, orice copil merită iubire!

Și pentru că astăzi, “Împreună pregătim Crăciunul”, învață să fii mai bun, mai blând, mai darnic!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com