Revista Mamă de profesie martie 2015

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

coperta-mama5-pt-webUn mărțișor pentru fiecare

E martie, luna mămicilor de pretutindeni, luna în care ne exprimăm bucuria. În culori alb-roșii, totul pare să capete un alt contur.

Să fie doar a treia lună din calendar? Ei bine, nu! Luna martie exprimă două clipe frumoase din viața unei femei. Mic și atât de simplu, mărțișorul pare să încălzească sufletul oricărei mămici, făcând-o mai duioasă, mai tandră și mai plină de dragoste.

O femeie este puternică, e mamă, e iubită, e soție, e colegă de muncă. Ea duce viața mai departe și tot ea este cea care astăzi, încearcă din răsputeri să își legene puiul la piept, să spele scutece, să își hrănească copiii și să îi educe. Tot ea și-a dobândit egalitatea față de bărbat, i-a devenit partener și umăr pe care să se sprijine. Sunt câteva motive pentru care orice femeie merită respectul celor din jur, fiind un izvor nesecat de dragoste și apropiere.

Acum gândesc către clipa în care făceam mărțișoare pentru mamele noastre. Deși nu le înțelegeam pe deplin sensul, culegeam emoția de a dărui celor mai apropiate ființe. Ne îmbujoram ori de câte ori îi dăruiam mamei această mică surpriză și ne bucuram ori de câte ori ea, mama, privea către noi, ne mângâia și ne mulțumea cu un sărut pe obraz ori cu un zâmbet duios.

Lucrurile s-au schimbat, timpul a trecut, iar acum aștept să mi se dăruiască cel mai prețios mărțișor, făcut de mânuțele mici ale fetiței mele!

Revista Mamă de profesie urează la mulți ani tuturor mămicilor!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com