Revista Mamă de profesie mai 2015

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Mama de profesieDragoste de mamă, de la primul plânset

Îți dorești să îți ții în brațe bebelușul mult visat, aștepti cu nerăbdare momentul nașterii și te gândești la cum va fi.

O serie întreagă de griji ajung să te cuprindă, îți imaginezi cum te va strânge de mână, cum îți va zâmbi, dar și la cum vei deveni o mămică protectoare. După naștere, lucrurile par să ia o altă întorsătură, bucuria maternității fiind răpusă de griji, sentimente de neliniști și anxietate. Dintr-o dată totul s-ar putea schimba, ajungi să te învinovățești, să crezi că bebelușul tău se află în suferință din cauza neîndemânării tale. Ești o mămică neștiutoare, știu, însă petreci mult timp la căpătâiul său, respiri odată cu el și încerci să îl faci să îi fie bine.

Iar toate impasurile ce stau așezate în calea maternității vor fi răpuse de un singur lucru, sentimentul matern care va deveni pe zi ce trece mai mare, te va ajuta să capeți forța de care ai nevoie pentru a-l face bine, a-l ocroti și a-l proteja de tot ceea ce se află rău în jurul său. Vine în mod natural, te cuprinde și îți hrănește puiul cu iubirea și mângâierea de care are nevoie pentru a crește mare și sănătos. Astfel, o mamă devine suficient de bună pentru pruncul său, va cunoaște cum să îl ajute ori de câte ori este bolnav, îi va alina suferința și îl va hrăni cu multă dragoste. Va fi un copil fericit, având alături o mamă împlinită, o mamă a cărei misiune s-a îndeplinit, orchestrând frumos sentimentele copilului, exprimând fericirea neconștientizată a ocrotirii părintești.

Recomandarea editorului: Ești proaspătă mămică? Folosește NIVEA Baby Blue Range

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com