Revista Mamă de profesie iunie 2015

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

mama de profesie iunie 2015Fii fericit, e timpul vacanței!

Vine vacanța și odată cu ea apar și problemele părinților.

E vară, iar micuții noștri își doresc să petreacă cât mai mult timp în natură, departe de grijile școlare, de hăinuțele groase, să se bucure de soare, de jocurile din parc și să petreacă vacanța mare alături de cei mari, la mare, la munte sau la bunici.

Dar ce te faci atunci când liber la distracția în familie nu ai decât foarte puțin timp, cum poți să reușești să împaci dorințele copilului și mai ales cum anume să stai fără grijă atunci când vine vorba de ocrotirea copilului tău. Desigur, școala de vară, bona ori bunica pot fi cele mai sigure soluții, însă nu îți ține copilul ocupat astfel întreaga lui vacanță. Are nevoie de compania propriilor săi părinți, să învățați să alergați în voie prin parc, să plecați în călătorie, să vă bucurați unii de ceilalți. Desigur, ne amintim cu toții de vremea copilăriei noastre, aceea în care venea vacanța și odată cu ea se ivea și plimbarea la mare sau la munte, zile întregi și nesfârșite petrecute cu părinți mai puțin ocupați. Iar puiul nostru își va dori ca toate aceste lucruri să devină și astăzi întâmplări frumoase, să ia parte la cele mai drăguțe momente petrecute alături de mama sau tata.

Sunt mici și ascultători, sunt frumoși și răbdători, dar au nevoie de noi pentru a crește mari, își doresc o parte din dragostea noastră, din timpul nostru, din viața noastră. Iar datoria noastră, mai presus de toate, este aceea să le dăruim momente frumoase. Iar vacanța este un bun prilej pentru un album de familie, vesel și cald.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com