Revista Mamă de profesie februarie 2015

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Revista-Mama-de-profesie-februarie-2015Picături de iubire

E februarie, e luna iubirii. Predomină roşul, sclipirea, săgețile lui Cupidon, dar ce te faci când trebuie să te împarți între carieră, rolul de mamă, dar și cel de soție?
Sarcina te transformă – îți aduce în brațe pruncul la care ai visat. Musafirul din burtica ta îți va schimba întreaga viață. Ceea ce te va învăța este să știi cum să te împarți în așa fel încât nimeni să nu îți ducă lipsa.
Desigur, există femei luptătoare, femei care înfrâng dietele, scapă de kilograme, iubesc să se privească în oglindă și reușesc din plin să fie fericite. Însă, există și femei resemnate, care se mulțumesc cu noua înfățișare și nu cunosc cum să zâmbească, se pierd în umbre.
O mamă află dragostea copilului, îl protejează, îl îngrijește, îl spală și îl ocrotește. Vede lumea prin ochii săi și îl ajută să facă noile descoperiri pe care viața i le aduce înainte. Însă, nu totul se oprește aici, o mamă fericită știe în continuare cum să iubească, se știe iubită și luptă fără încetare pentru rolul de soție. Își construiește o carieră, e o femeie puternică, o învingătoare.
Desigur, schimbările prin care treci nu sunt puține. Vei fi luată pe nepregătite, te vei transforma pe zi ce trece într-o mămică atât de grijulie încât nimic din jur pare să nu te mai intereseze. Copilul îți dă contur întregii vieți, însă tot el are nevoie de tine să fii fericită, să te simți iubită, să știi să dăruiești.
A fi mamă de profesie e un rol greu, dar deja asumat. Va trebui să îți iubești în continuare partenerul, copilul, cariera, dar mai presus de toate, va trebui să te iubești pe tine. Poți fi mămică protectoare, dar și o soție iubitoare, îți poți răsfăța copilul, dar îți poți alinta și soțul, poți vedea dragostea de mamă, dar poți simți și dragostea de cuplu.
Și totul se va transforma într-o lume atât de perfectă!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com