Desertul, în recipiente din carton

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Cutiile din carton alimentar reprezintă una dintre cele mai dezvoltate ramuri ale industriei alimentare. Sunt foarte utile, eficiente şi uşor de procurat. Gama de cutii şi recipiente din carton alimentar este, la momentul de faţă, extrem de variată, tocmai pentru a acoperii toate cerinţele pieţei.

Cutii şi recipiente din carton

Depozitarea şi furnizarea alimentelor în cutii din carton, reprezintă una dintre cele mai întâlnite, dar şi utile metode. Cutiile din carton sunt comandate cu precădere de către restaurante, ceainării şi bistrouri, cofetării şi patiserii, restaurantele de tip fast-food şi food-street, sau  firmele de catering.

Desertul în recipiente din carton

Produsele din carton alimentar sunt extrem de variate, acoperind fiecare palier gastronomic şi satisfăcând cerinţele clienţilor. O cutie din carton va fi foarte utilă chiar şi pentru  deserturi. Cornetele sau paharele pentru îngheţată, coifurile sau colţarele pentru clătite sau plăcinte, cutiile şi bolurile  pentru creme sau gogoşi, paharele pentru shake-uri sau limonade, toate întregesc gama produselor din carton alimentar.

Platouri sau caserole de mari dimensiuni vor fi foarte practice şi extrem de utile pentru comercializarea prăjitureleler, fursecurilor şi pişcoturilor, sau pentru depozitarea şi transportarea unui tort.

Paharele şi ceşcuţele  din carton, alături de ornamente, căpăcele  vesele şi accesorii interesante, vor fi primite foarte bine de către cei mici care vor fi foarte încântaţi să bea un suc proaspăt sau un ceai răcoritor, dintr-un recipient uşor şi plăcut.

De ce ambalaje din carton

Un ambalaj din carton alimentar prezintă o serie de avantaje. În primul rând reprezintă o economie de costuri, de loc şi timp, fiind uşor de procurat  din mediul on-line, la preţuri moderate. Sunt uşor de depozitat şi foarte simplu de folosit.

Ambalajul din carton este un produs ecologic, fiind fabricat din celuloză. Astfel, odată folosit poate fi introdus în sistemul de reciclare.

Un ambalaj din carton reprezintă siguranţă pentru clienţi. Cutia din carton asigură o protecţia produsului împotriva factorilor externi. Materialul folosit în fabricarea cutiilor din carton nu interacţionează  cu alimentele, astfel încât  nu se schimbă gustul sau proprietăţile acestora. O cutie alimentară nu va permite dezvoltarea microorganismelor, atâta timp cât este folosită conform regulilor de depozitare şi de consum a alimentelor.

Un ambalaj din carton, chiar şi cel destinat deserturilor, poate fi parte integrală a sistemului de marketing. Magazinele existente pe piaţa de specialitate, dau şansa clientului de a-şi personaliza produsele comandate. Astfel, o cutie din carton pentru îngheţată, clătite sau gogoşi, un ambalaj pentru tort sau un coif pentru o plăcintă,  pot fi inscripţionate cu informaţii şi date despre producătorul sau furnizorul desertului respectiv.

Magazinele on-line care comercializează cutii şi recipiente din carton alimentar, vin în întâmpinarea cererii clienţilor, cu diferite modele, dimensiuni, tonuri şi culori. Astfel, oricine vrea să furnizeze deserturi către clienţi, poate apela cu încredere la magazinele on-line, unde pot găsi comandă cutii din carton, caserole, pahare, cornete şi coifuri, hârtie de împachetat, folii alimenare şi pungi, toate acestea ajutând la prezentarea şi comercializarea  desertului.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *