Valentina Pelinel este însărcinată! Cine este tatăl?

Nici nu au trecut bine primele zile ale noului an că Valentina Pelinel a dat fanilor săi o veste surprinzătoare. Este însărcinată și plină de bucurie, la confirmarea acestei vești.

valentina pelinelValentina Pelinel abia aștepta momentul în care avea să dezvăluie celor apropiați ei vestea că va deveni mămică. Cu toate acestea, a așteptat până ce medicul care o supraveghează a confirmat sarcina, precum și evoluția normală și sănătoasă a acesteia.

„Sunt foarte fericită să pot împărtăși cu voi cea mai frumoasă veste: voi deveni mamă și în acest moment pot confirma această știre. Chiar azi am fost la medic și totul merge perfect, așa că mi-am dorit să fiți primii care se bucură împreună cu mine.

Știu că acum se fabrică multe ipoteze și scenarii, de aceea am așteptat să confirm o veste așa de importanta doar în momentul în care am fost siguri de ea. Vă multumesc pentru urări și gândurile bune”, a declarat Valentina Pelinel pe pagina ei de Facebook.

Vestea i-a luat pe nepregătite pe mulți, așa că nu au ezitat să apară și supozițiile cu privire la tatăl copilului. Deși până acum Valentina Pelinel nu a confirmat că tatăl copilului este Cristi Borcea, deja există și astfel de semne de întrebare.

Cu toate acestea, atunci când va reveni în țară, modelul a declarat că va dezvălui identitatea partenerului său și tatăl copilului ce-l poartă în pântec.

Sursă foto: https://www.facebook.com/search/top/?q=valentina%20pelinel


Lasă un Comentariu...

*