Redescoperă femeia din tine cu Light-self!

În societatea românească, femeia este văzută ca mamă, soție, femeie de afaceri, prietenă, toate la un loc, roluri pe care le îndeplinește cu succes însă de cele mai multe ori cu prețul neglijării de sine. Femeile au tot timpul grijă ca cei din jurul lor să nu ducă lipsă de nimic, nevoile celor dragi, soțul, copiii sunt întotdeauna pe primul loc, cariera este şi ea super importantă. Nu e nimic rău în a avea grijă de familie şi a-ţi construi o carieră atât timp cât îți rezervi puțin timp și pentru tine, timp în care să te regăsești și să îți reîncarci bateriile. Este important ca în viață să găsim echilibrul în orice, dar mai presus de toate trebuie să asigurăm un echilibru între rolurile pe care trebuie să le îndeplinim în fiecare zi. Este important să nu ne pierdem identitatea în acest proces, să fim fericite și din când în când, să ieșim din zona noastră de confort pentru a descoperi lumea și frumusețile sale.

În zilele noastre, este destul de greu să ieși în față, să treci peste regulile absurde ale societății care spun că ”locul femeii este la cratiță” și să îți asumi fericirea. Prea multe femei pleacă capul jos și trăiesc o viață care nu se apropie nici măcar un pic de viața pe care visau să o aibă la un moment dat. Dar acest lucru se poate schimba și schimbarea începe întotdeauna din interiorul nostru! Cu puțin ajutor din partea Laurei Marin Kohlbaum de la ”Light Self” vei învăța să îți iei frâiele vieții tale din nou în mâini și să îți croiești propriul destin, vei învăța cum să ai mai multă încredere în tine și în forțele tale, cum să îți regăsești echilibrul emoțional și cum să jonglezi cu toate rolurile tale atunci când simţi că viața te copleșește şi ai senzaţia că nu ai la îndemână soluţiile potrivite pentru tine.

Cu programul  Light-Self dedicat în exclusivitate femeilor, procesul de îmbunătăţire a vieții tale se întâmplă în 3 mari pași. Primul pas este să îți analizezi situaţia curentă, să identifici care sunt valorile după care te ghidezi, ce te nemulțumește, ce ai vrea să schimbi în viața ta, să identifici fricile care te țin pe loc și să începi să visezi din nou! Cel de-al doilea pas pe care te ajutăm să îl parcurgi este să începi să practici iertarea, să fii mai încrezătoare si mai puternică ca oricând, să elimini toate temerile și să începi să îți creezi propriul paradis. Ultimul pas și cel mai frumos este de fapt redescoperirea ta. Este timpul să ieși în față, să te faci văzută și să începi să strălucești în drumul tău spre succes. Acest ultim pas este de fapt regăsirea acelui echilibru care îți lipsea in viață și care te ținea pe loc din îndeplinirea viselor.

Se spune că în viață trebuie să te înconjori doar de oameni pozitivi, care să îți dea o energie bună și să aducă valoare momentelor din viața ta. Un astfel de om este și Laura Marin Kohlbaum care a parcurs deja aceşti paşi şi acum lucrează cu femei din întreaga lume care se simt singure, neînţelese şi copleşite sub imaginea de „am totul sub control”. Prin intermediul sesiunilor de coaching ”one-to-one”, Laura te va ajuta să scoți tot ce e mai bun din tine și să începi să te privești din nou în oglindă și să vezi o femeie frumoasă care abundă de încredere în sine, o femeie cu o carieră de succes, o mamă excelentă și o soție iubitoare. Vei învăța să ignori regulile societății și să îți creezi propria lume fără prejudecăți și idei preconcepute. Ai curajul să faci primii pași în regăsirea echilibrului și să fii fericită pentru că meriți!

Află mai multe detalii despre povestea Laurei Marin Kohlbaum și despre modul în care ajută femeile din întreaga lume să se regăsească pe light-self.com!


Lasă un Comentariu...

*