Luminița Toma – mama și copilul

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Dragi mămici,

Numele meu este Luminița Toma, însă cei mai mulți mă cunosc drept Lili. Sunt o persoană simplă, mamă a doi copii minunați, Alexandra și Costi, doi frați ce se iubesc enorm de mult, care de fiecare dată cunosc cum să își apere dragostea pe care o împart în mod egal unul altuia.

mama si copilulAm devenit mămică demult, acum mai bine de 17 ani, însă, deși am dat piept cu greutățile, am reușit să mă bucur din plin de familia mea, de fiecare moment petrecut alături de ei, de fiecare clipă în care ne aflam împreună. Ne iubim, ne completam, ne ajutăm, dar cel mai important este că ne înțelegem unul altuia nevoile, supărările și încercam să le depășim numai împreună. Și oricât de grele ar fi uneori încercările vieții, noi toți putem merge mai departe. Momentele în care ne jucăm, în care mergem la școală toți trei, diminețile în care soarele ne aduce speranța unei zile frumoase, pline de optimism sunt clipe de care ar trebui să știm să ne bucurăm.

De curând, am trecut printr-o experiență destul de grea. A fost momentul în care cel mic și-a „experimentat” pedalele de la bicicletă într-atât de tare, de frica unui cățel năzdravan, încât a căzut. Micile accidente apar, te pun în situații limită și nu știi astfel cum să reacționezi. Am ajuns la spital, ne-a fost teamă ca lucrurile să nu fie mai grele decât se arătau. Astfel au urmat săptămâni cu ghips, chinuitoare pentru el și destul de grele pentru noi. Sora mai mare, deși de fiecare dată îl dojenea, îi era alături, ajutându-l să mănânce, să se spele. Ba mai mult, l-a învățat cum să doarmă în așa fel încât mâna să îi fie ferită de alte suferințe nedorite. Mi-ar place să cred că asta a fost singura sa pățanie mai mare, cea de care o să ne amintim împreună mult timp de aici înainte, însă numai timpul poate defini ceea ce urmează.

Îmi doresc să fac parte din comunitatea mamadeprofesie.ro, acolo unde mămicile încearcă să se cunoască, să afle cum să își crească puișorii, să știe cum să se comporte și mai ales să devină un model de formare pentru proprii lor copii.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *